Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

vickentios

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Σε ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση.επειδη η πολυκατοικια ειναι κατασκευης 1978 αν δεν κανω λαθος λιγο δυσκολο να βρω τον ανθρωπο.οταν το αγορασαμε δεν εγραφε στο συμβολαιο κατι για θεση σταθμευσης.αλλα απο τα λιγα που εχω καταλαβει απο αρθρα στο ιντερνετ αν καποιος ειχε αγορασει θεση θα ηταν πριν τις αποφασεις που αναφερονται στο Νο2 ποστ εδω (http://www.michanikos.gr/showthread.php?t=7027&highlight=%F0%F5%EB%F9%F4%DE) και για να ειναι μη διεκδικησιμη η θεση του θα πρεπει να αναφερει στο συμβολαιο του 'αποκλειστικη χρηση' . αυτους τους νομους κ τις τροποποιησεις τους θελω να βρω σε πρωτη φαση για να δω αν αξιζει να βαλω δικηγορο.γιατι εδω υπαρχει το καθεστως του 'παλιου' στη πολυκατοικια.αν μπορει καποιος να με παραπεμψει καπου θα ημουν ευγνωμον!
  2. Γεια σας.Θα ηθελα τη βοηθεια σας σε 1 προβλημα που εχω.το 2005 αγορασα με την οικογενεια μου διαμερισμα 1ου οροφου σε 4οροφη πολυκατοικια στο χαλανδρι.στο καταστατικο αναφερει 9 θεσεις παρκινγκ στη πιλωτη.τα διαμερισματα ειναι 12.ολοι ισχυριζονται οτι εχουν αγορασει θεση.επειδη πιστευω οτι οτι (και αν) εχει κανει ο καθενας ειναι με το παλιο καθεστως το οποιο δεν γνωριζω αλλα διαβαζοντας εδω κ εκει μαλλον δεν ισχυει σημερα θα ηθελα να ρωτησω: πως μπορω να μαθω τι λεει του καθενος το συμβολαιο?(να τους ρωτησω αποκλειεται,ηδη ειμαστε στα μαχαιρια) που μπορω να μαθω κ να εχω γραπτως το τι ισχυει σημερα?καποιο νομο,φυλλο εφημεριδας της κυβερνησεως κτλ. πηγα σημερα στα γραφεια πολεοδομιας ανατολικης περιφερειας αλλα γινοταν πανικος μαλλον με τους ημιυπαιθριους. Ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.