Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pskarm

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

pskarm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

3

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί αλλά χθές έθεσα και νέο ερώτημα στο λογιστή μου και θα στείλει διευκρινιστική. 2015 εγώ δούλευα με μπλοκάκι εταιρεία από την οποία έχω φύγει και δεν ξέρω αν είναι ανοιχτή. Θα υποχρεωθεί να μου πληρώσει αναδρομικά 2/3?? Αν δεν είναι εφικτό.... εγώ με τι εισόδημα θα φορολογηθώ? Στη δήλωση δεν μπαίνει ο τζίρος αλλά τα συνολικά έσοδα (χωρίς έξοδα εκτός), αφού πήγα με κλίμακα μισθωτου. Αρα π.χ αν ειχα έσοδα 20 και έξοδα 7, στη δήλωση δεν υπάρχει το 13 πουθενά και θεωρητικά θα πρέπει να φορολογηθώ για τα 20 που αναγράφονται....
  2. Mε το Α' 2016 που ακόμα περιμένουμε την υπογραφή για 30/11/2016 φαντάζομαι ούτε λόγος... ευτυχώς που γίνανε οι εκλογές και τέλειωσαν οι υποσχέσεις.
  3. Εχουμε κανένα νέο για το Α΄ 2016? Υπάρχει μία φήμη ότι τελικά ισως δοθεί μικρή παράταση λόγω αλλαγής υπουργού κλπ...
  4. πηρα τηλ τσμεδε σημερα απο περιεργια απο 1576 σε 1924 το δικο μου (κλεινω δεκαετια νοεμβριο 2014) οταν ρωτησα για αναδρομικες αυξησεις κλπ δεν ηξερε απολυτως τπτ ο υπαλληλος και αν καταλαβα καλα απο το υφος του μαλλον πανε να το κανουν γαργαρα και για αυτο το εξαμηνο...αντε να αυγατιζουν να δουμε ποσα θα μαζευτουν στο τελος να χρωσταμε!
  5. καλησπέρα. επειδη είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση (συζηγος και αυτη μηχανικος) και θελουμε να κανουμε διαγραφη της απο το ΤΕΕ/ΤΣΜΕΔΕ. εχει πληρωμενες εισφορές και Β' 2013 και θεωρημενο βιβλιαριο ως 31-12-2014. αν καταλαβα καλα θα ειναι ανασφαλιστη απο τη στιγμη που θα ακυρωσει το τσμεδε το βιβλιαριο της μεχρι να την εγγραψω εγω σαν προστατεομενο μελος μου? ποσο καιρο ειναι αυτο το διαστημα? εμεις αττικη απο ποια περιφερεια κανουμε διαγραφη? (εχει κανει εναρξη επαγγελματος μονο εφορια πουθενα αλλου)
  6. δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν μαζευομαστε να κανουμε μια ομαδικη προσφυγη οπως εχουν κανει ολοι οι σοβαροι ανθρωποι απο συνταξιουχους μεχρι καθαριστριες, αλλα καθομαστε και περιμενουμε απο το τεε?????? εμεις εχουμε σοβαροτερα επιχειρηματα απο αυτους!
  7. Απο τη στιγμη που παλιοτερα δουλευε επαρκως η εγκατασταση πρεπει να το αντιμετωπισεις αρχικα σαν βλαβη. Προσωπικα θεωρω οτι αφου δουλευουν τα μισα οκ δεν ειναι κυκλοφορητης. Πιο πιθανο μου ακουγεται για βουλωμενο κυκλωμα ειδικα αν ειναι μονοσωληνιο. Εκει πρεπει να τσεκαρεις εσυ ή ο υδραυλικός σου τις ρυθμιστικες στο κολλεκτερ μετα τους διακοπτες των σωματων κ τελος τα ιδια τα σωματα...
  8. στο ειδοποιητηριο εχει ενα 8ψηφιο νουμερο -παυλα- και ενα ψηφιο δηλαδη τη μορφη 12345678-1 για το κωδικο πληρωμης γνωριζουμε στο ebanking αν βαζουμε ολα τα ψηφια? (και μετα τη παυλα)
  9. Καλησπέρα θα ηθελα να ρωτησω αν εχει καποιος να μου αποστείλει μια μελετη ελεγχου διαρροων μεσω συστηματος ATG. Παρολο που δεν ειναι υποχρεωτικο ακομα το συστημα εισροων εκροων απο οσο καταλαβα απο τον υπαλληλο ειναι δυνατο εφοσον εχει τοποθετηθει το συστημα και οι βεργες να καλυψει τις απαιτησεις τους για τον ελεγχο διαρροων χωρις καποια περαιτερω εγκατασταση. Καμια γνωμη? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.