Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kostas55gr

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες.. καταρχην θα βαλω ενα τοπογραφο να κανει την εφαρμογη και των δυο τοπογραφικων (μηπως και εκει ληξει το θεμα) αλλα παραλληλα θα ψαξω να βρω στοιχεια του απο ποτε ειναι περιφραγμενο το κτημα... (απο google earth το βλεπω στα ορια που ηδη εχει απο το 2003 αλλα σιγουρα θα ειναι απο πιο παλια μιας και οι σιδερενιες γωνιες πασαλλοι που εχει εχουν τρομερη διαβρωση). σε περιπτωση που δεν τα βρουμε απο τα τοπογραφικα τι θα μπορουσα να κανω αν εβρισκα τις πληροφοριες για την χρονολογια της περιφραξης (ζητω συγνωμη αν γινομαι κουραστικος με τις περαιτερω ερωτησεις)?
  2. καλησπερα σε ολους, θα ηθελα την συμβουλη σας στο παρακατω προβλημα.. αγορασα ενα κτημα, περιφραγμενο 3 στρεμματων στο οποιο ειχε κανει ο πρωην ιδιοκτητης ενα τοπογραφικο διαγραμμα. τα συμβολαια εγιναν βαση αυτου του τοπογραφικου. επειτα απο 2 χρονια (τωρα δηλαδη) εμφανιστηκε ο ιδιοκτητης του διπλανου κτηματος ο οποιος ισχυριζεται οτι τα συνορα του κτηματος μου δεν ειναι σωστα και εμφανισε ενα τοπογραφικο του 1978 οπου δειχνει την τοτε κατασταση. τι ισχυει σε τετοιες καταστασεις και πως αντιμετωπιζονται? ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.