Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nkordevas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nkordevas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν ο αντιστροφέας σου έχει 2 MPP trackers τότε είναι σωστή η επιλογή σου. Αν όχι, τότε ο αντιστροφέας σου θα βλέπει συνολικά το σύστημά σου. Δηλ. όταν ο ήλιος θα ανατέλει και τα πάνελ της δύσης θα υπολειτουργούν, το συνολικό σου σύστημα θα υπολειτουργεί.
  2. Στον νόμο δεν θυμάμαι να λέει πουθενά για απόσταση 0.5 m από το περίγραμμα της στέγης είτε πρόκειται για βιομηχανική είτε για οικιακή. Επίσης δεν αναφέρεται πουθενά για απόσταση μετααξύ των πάνελ. Σε ότι πάντως αφορά τον διάδρομο αυτό είναι θέμα του καθενός καιαν θεωρεί ότι χρειάζεται για τη συγκεκριμένη εγκατάσταση μπορεί να αφήσει λίγο χώρο
  3. Καλησπέρα. Σε ερώτηση αντίστοιχη που έχω κάνει σε πολεοδομία μου είπαν ότι για τις βιομηχανικές στέγες ισχύει ό,τι και στα οικιακά(δηλ. τα Φ/Β πλαίσια να τοποθετούνται μισό μέτρο μέσα από το περίγραμμα της στέγης και να εφάπτονται σε αυτή). Δηλαδή η κλίση των πλαισίων πρέπει να ακολουθεί την κλίση της στέγης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.