Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

teospil

Members
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by teospil

  1. Συνάδελφοι, μια επιβεβαίωση θα ήθελα. Άρα, πλέον, σε περίπτωση κατασκευής εξωτερικής θερμομόνωσης, αυτή δεν προσμετράται; Πάυει να ισχύει το ''πέραν των 6 εκατοστών'' δηλαδή;
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Τον είδα τον πίνακα, αλλά δεν είμαι σίγουρος πως διαβάζεται, όσον αφορά στα άδεια κελιά εννοω...
  3. Καλησπέρα. Άδεια ανέγερσης κατοικίας, σε οικισμό προ του 1923, με καθορισμένα όμως όρια, σε ποια κατηγορία εμπίπτει; Ευχαριστώ.
  4. Συνάδελφοι το βρήκα... 2. Κατά την εισαγωγή του zip αρχείου που είναι ψηφιακά υπογεγραμμένο και με σωστό hash code/key επιστρέφει μήνυμα “DXF/ZIP ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ”. Όταν το zip αρχείο, περιέχει εντός υποφάκελο (folder), το σύστημα δεν το αναγνωρίζει ως αποδεκτό αρχείο. Συμπιέστε τα μαζί, χωρίς να τα βάλετε σε υποφακέλο. Το βγάλαμε το μεροκάματο και σήμερα...
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση καταρχήν. Σε autocad δουλεύω. Έχω δοκιμάσει και σε 2004 και σε 2007 και σε ...2000 dxf... Τα δικά μου τα layers τα έσβησα γιατί ισχύει αυτό που λένε με τον χυλο και το γιαούρτι...
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι. Προσπαθώ να κάνω την πρώτη μου ηλεκτρονική υποβολή στο σύστημα. Είμαι εντάξει με ηλεκτρονική υπογραφή κλπ (θεωρώ). Έχω κολλήσει στο εξής σημείο: μου βγάζει μήνυμα σφάλματος, ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΕΙΟΥ, κατά τον έλεγχο του .dxf. Το οποίο .dxf από τις πολλές δοκιμές και διαγραφές στοιχείων, έχει καταλήξει να είναι μια polyline το περίγραμμα του οικοπέδου ( TOPO_PROP) και δυο γραμμές υλοποιημένο και μη υλοποιημένο όριο αυτού (BOUND_IMPL , BOUND_UNIMPL). Έχω τσεκάρει οτι οι γραμμές αυτές ταιριάζουν σε όλες τις κορυφές, την polyline του περιγράμματος την έχω κλείσει με ''c'' κανονικά. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος τι άλλο μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ πολύ.
  7. Απο την planet, μου είπαν οτι το σύστημα δεν δέχεται στον αριθμό της διεύθυνσης, πάνω από 3 ψηφία, με αποτέλεσμα όσα έχουν διπλό αριθμό πχ. 70-72, να κλωτσάει. Περιμένουν να λυθεί τεχνικά. Υπομονή...
  8. έχω δοκιμάσει τα πάντα και εγώ απο το πρωί...ελπίζω-φαντάζομαι, είναι κόλλημα του συστήματος. Έχει κανείς άλλος αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα;
  9. Για άλλη μια φορά, μια ειλημμένη απόφαση από την Δ.Ε. του ΤΣΜΕΔΕ για παράταση, θα ανακοινωθεί τελευταία στιγμή, υποβάλλοντας όλους εμάς που τελούμε υπό ρύθμιση στο μαρτύριο της αναμονής της επίσημης ανακοίνωσης. Ντροπή.
  10. Καλημέρα. Έχουμε κανένα νεότερο ή κάποια ανακοίνωση, σχετικά με την παράταση πληρωμής εισφορών; Ευχαριστώ.
  11. Καλημέρα. Από όσο έψαξα, δεν βρήκα να έχει σχολιαστεί σε άλλο post, το εξής: για την δημοσίευση αγγελίας ενοικίασης ή πώλησης ακινήτου, απαιτείται πλέον και η αναγραφή της κατηγορίας από άποψη ενεργειακής απόδοσης, άρα και η εκπόνηση ΠΕΑ. Παρόλα αυτά, δεν βλέπω να τηρείται κάτι τέτοιο, τόσο σε αγγελίες σε εφημερίδες όσο και στο διαδίκτυο. Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Παρακαλώ, συμπληρώστε την ειδικότητά σας, στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  12. Το ΤΣΜΕΔΕ, γιατί δεν βγάζει μια ανακοίνωση για την παράταση στο site; Τόσο δύσκολο τους είναι;
  13. Καλημέρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε από ότι μου είπαν και στο τοπικό ΤΣΜΕΔΕ, σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό της μηνιαίας δόσης της πάγιας εντολής, είναι να ελέγξουμε αν η πάγια εντολή αυτή έχει κάποιο όριο ανάληψης, και αν έχει να το αφαιρέσουμε, ώστε να μπορεί το ΤΣΜΕΔΕ να τραβάει το νέο - μεγαλύτερο - ποσόν.
  14. Γειά χαρά σε όλους. Δουλεύω με το LeicaTCR407Power, εδώ και χρόνια. Τελευταία, και μετά από ένα φορματ στον υπολογιστή (δεν ξέρω αν έχει καμία σχέση), τα .dxf των μετρήσεων που κατεβάζω, στο layer των υψών, όλες οι μετρήσεις εμφανίζονται μηδενικές! Ξέρει κανείς τίποτα σχετικά; Ευχαριστώ.
  15. Καλησπέρα συνάδελφοι. Πελάτης μου έχει υπαχθεί στο πρόγραμμα, στην τράπεζα Πειραιώς, και υλοποίησε τις παρεμβάσεις ενώ περάσανε οι 3 μήνες από την υπογραφή της δανειακής σύμβασης, και χωρίς να πάει να πάρει την σχετική παράταση από την τράπεζα. Σας έχει τύχει τέτοια περίπτωση; Θα μπορέσω να βγάλω άκρη με την τράπεζα; Εννοείται ότι θα πάω από την τράπεζα να συνεννοηθώ, απλά ρωτάω αν κάποιος συνάδελφος το έχει αντιμετωπίσει, να είμαι πιο προετοιμασμένος. Ευχαριστώ. Παρακαλώ συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο profil σας. Ευχαριστώ, hkamp.
  16. Καλησπέρα. Το autocad2010, ξαφνικά αποφάσισε όταν κάνω save, να μην μου ανοίγει το σχετικό παράθυρο για το browse κλπ, αλλά να εκτελείται απο την γραμμή εντολών του προγράμματος κάτω κάτω! Έχει τύχει σε κανέναν? Πώς μπορώ να το διορθώσω?
  17. Με το άρθρο 26, σχετικά με την παράτασή του, είχαμε κανένα νέο επισήμως ? Έχει δοκιμάσει κανείς να υποβάλλει κτίσμα προς νομιμοποίηση στο σύστημα μετά την παράταση του Ιουνίου ? Πότε σκοπεύουν να μας ενημερώσουν και μας?
  18. Γειά σας συνάδελφοι. Έπειτα απο μελέτη των διατάξεων περι πυροπροστασίας, εξακολουθώ να μην έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου πότε τελικά επιβάλλεται μελέτη ενεργητικής πυροπροστασίας. Για να κάνω το ερώτημα συγκεκριμένο: μου έφεραν κάτοψη καταστήματος - κομμωτηρίου - εμβαδού 42 τ.μ. Τί κάνω; Aπλά σχεδιάζω την διαδρομή διαφυγής; Ευχαριστώ. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  19. Ξέχασα να πώ οτι πρόκειται για γραφεία.
  20. Μιας και σας βλέπω ορεξάτους και γεμάτους διάθεση να βοηθήσετε έναν νέο συνάδελφό σας που πάει ψαχτά, να κάνω και άλλη νια ερώτηση. Είναι καλύτερο να δώσω προσφορά με το κλειδί στο χέρι που λένε, με ιδιωτικό συμφωνητικό κτλ, ή να το πάω εργασία- εργασία;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.