Μετάβαση στο περιεχόμενο

cronos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by cronos

  1. Καλημέρα σας. Σε περιοχή εκτός οικισμού (νησί) υπάρχει ενα αγροτεμάχιο 5.000τμ Η μικρότερη απόσταση απο τη θάλασσα είναι τα 60μ. Πρόκειται να κατασκευαστεί μικρό τουριστικό κατάλυμα. - Ξεκινώντας απο τη θάλασσα υπάρχουν βράχια για περίπου 10μ μήκος, - στη συνέχεια και σε υψόμετρο περίπου 12μ υπάρχει Δρόμος (ισως επαρχιακός) πλατους 7μ, - ακολουθεί μια άλλη ιδιοκτησία με απότομη κλήση για περίπου 43μ βάθος - και φτάνουμε στο αγροτεμάχιο μας σε αποσταση περίπου 60μ απο τη θάλασσα και σε υψόμετρο +40μ περίπου. Αυτό που θα ηθελα να ρωτήσω, προκειμένου να οικοδομηθεί είναι απαραίτητη η χάραξη αιγιαλού και παραλίας? ή μηπως επειδή εχουμε μεγάλο υψόμετρο και προηγείται Δρόμος και άλλη ιδιοκτησία υπάρχει κάποιος νόμος που το κάνει να μην είναι απαραίτητη η χαραξη. συμ. Το κτίριο θα τοποθετηθεί σε απόσταση 80μ απο τη θάλασσα. Ευχαριστώ πολυ.
  2. ωραία, και σε περίπτωση που το γήπεδο βρίσκεται εκτός οικισμού?
  3. δεν το γνωρίζει δυστυχώς. πιστεύω πως και οι 2 εχετε δικιο, απο τη μια η νομοθεσια που υπαρχει λεει για χωρους αθλησης και αναφερει τεχνητες κερκιδες μεχρι 50 ατομων οπου δεν χρειάζεται άδεια, απο την αλλη οταν γινεται κατασκευή απο μπετόν χρειαζεται άδεια. Αυτο όμως θα ισχυε εαν ήταν ιδιωτικό εργο...?
  4. Στην περίπτωση μας, ο Διευθυντής της ΤΥ είναι και προϊστάμενος της πολεοδομιας... καθως η πολεοδομία ειναι του Δήμου.
  5. Καλημέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω εαν η κατασκευή γηπέδου 5Χ5 χρειάζεται οικοδομική άδεια, με εργοδότη τον Δήμο. Η εγκατάσταση θα περιλαμβάνει εκτός απο τον χλοοτάπιτα, κερκίδες 3 σειρών απο μπετόν, περίφραξη 4μ, δίχτυ. χωρίς κάποια κτιριακή εγκατάσταση. με αδεια εργασιών μικρής κλίμακας τακτοποιείται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.