Μετάβαση στο περιεχόμενο

Constantine

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Constantine's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ pavlos33, Μήπως όμως αλλάζει κάτι, με το γεγονός ότι ο Φ.Ο ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 2012 και όχι πριν 3/2012 όπως αναφέρεις; Και πάλι ευχαριστώ για τον χρόνο σου.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Χρειάζομαι την βοήθεια σας, σας παρακαλώ, γιατί με την πολεοδομία δεν βγάζω άκρη και με τα post έχω λιγάκι μπερδευτεί. Ο.Α εκδόθηκε το 2004, αναθεωρήθηκε το 2008 παίρνοντας παράταση μέχρι τις 3 Αυγούστου του 2012. Μέσα στον χρόνο της παράτασης (31 Αυγούστου 2012 ολοκληρώθηκε ο Φ.Ο του κτιρίου. 1. Ποια είναι η προθεσμία παράτασης για την αποπεράτωση των όψεων; Δεν ισχύει πλέον το επ´ αόριστον; 2. Σε περίπτωση αναθεώρησης της Ο.Α ως προς την εσωτερική διαρρύθμιση και τις όψεις, θα ισχύει κάποια παράταση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, Χρειάζομαι την βοήθεια σας, σας παρακαλώ, γιατί με την πολεοδομία δεν βγάζω άκρη και με τα post έχω λιγάκι μπερδευτεί. Ο.Α εκδόθηκε το 2004, αναθεωρήθηκε το 2008 παίρνοντας παράταση μέχρι τις 3 Αυγούστου του 2012. Μέσα στον χρόνο της παράτασης (31 Αυγούστου 2012 ολοκληρώθηκε ο Φ.Ο του κτιρίου. 1. Ποια είναι η προθεσμία παράτασης για την αποπεράτωση των όψεων; Δεν ισχύει πλέον το επ´ αόριστον; 2. Σε περίπτωση αναθεώρησης της Ο.Α ως προς την εσωτερική διαρρύθμιση και τις όψεις, θα ισχύει κάποια παράταση; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Σε ευχαριστώ ilias, δηλ. για την ισόγεια κατοικία με 4μ υψος, την παράβαση υψους θα την υπολογίσω ως : 4/7,5=0,53 δηλ. 53% > 20%, και για την διόροφη κατοικία 7,5μ ως : 7,5/7,5=1 δηλ. 100% > 20%, ?
  5. Παιδία μια ερώτηση αν μπορει κανείς να απαντήσει, για τον τρόπο υπολογισμού της υπέρβασης υψους στους οικισμούς και στα εκτός σχεδίου με μεγιστο επ. υψ. 7,5μ. π.χ για ισόγεια κατοικία 4μ και για διόροφη κατοικία 7,5μ αντίστοιχα χωρίς Ο.Α, εχουμε υπέρβαση δόμησης & κάλυψης. Την υπέρβαση ύψους, πως την υπολογίζουμε ?
  6. Καλησπέρα, θα μπορούσε σας παρακαλώ κάποιος να μου διευκρηνήσει τον τρόπο υπολογισμού της υπέρβασης υψους στους οικισμούς και στα εκτός σχεδίου ; π.χ για ισόγεια κατοικία 4μ και για διόροφη κατοικία 7,5μ αντίστοιχα χωρίς Ο.Α. Εχουμε υπέρβαση δόμησης & κάλυψης. Αν έχουμε υπέρβαση ύψους, πως την υπολογίζουμε ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.