Μετάβαση στο περιεχόμενο

kmpolo

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

kmpolo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Ρωτώ όποιον συναδελφο γνωρίζει και εχει ασχοληθεί σχετικώς. Η αμοιβή στην άδεια εγκατάστασης κατατίθεται ακόμα με βάση τον πινακα με τον προυπολογισμό του μηχανολογικου εξοπλισμού του έργου (οπως παλιότερα) ή με βάση την συμφωνειθήσα αμοιβη????
  2. Θέλω ένα πυρηνουργειο το οποίο να έχει άδεια για να μπορεί να παραλαμβάνει και να επεξεργάζεται στερεά απόβλητα από διφασικό ελαιουργείο. Το έθεσε προϋπόθεση η Δ/νση Ανάπτυξης για να μας δώσει την άδεια του ελαιοτριβείου. Το ελαιοτριβείο είναι στην Λάμια. Θα απευθυνθώ και στον συνάδελφο που με παραπέμψατε για πληροφορίες γιατί έχει κολλήσει η διαδικασία αδειοδότησης για αυτόν τον λόγο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
  3. Μήπως γνωρίζει κάποιος οποιοδήποτε διφασικό πυρηνουργείο στην Στερεά Ελλάδα για να παρουσιάσω την άδεια του στην Δ/νση Ανάπτυξης για να μπορέσει να αδειοδοτηθεί διφασικό ελαιουργείο??
  4. Καλησπέρα, Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει τι γίνεται σε ότι αφορά τις αμοιβές που αφορούν την άδεια λειτουργιάς βιομηχανίας από την Δνση Ανάπτυξης? Πάμε με συμφωνηθείσα αμοιβή όπως στις οικ. Άδειες ή συνεχίζει να πρέπει να κατατίθεται η ελάχιστη αμοιβή βάση προϋπολογισμού του εξοπλισμού όπως παλιά?
  5. Καλησπέρα, Έχει κάποιος μήπως τον παραπάνω κανονισμό στα Ελληνικά? Τον χρειάζομαι για να βγάλουμε CE σε ένα εργαστήριο κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων. Έχει κάποιος να μου δώσει και κάποιες οδηγίες για το τι ακριβώς πρέπει να γίνει για να βγει το CE?
  6. 2,50 μετρά είναι το μέγιστο ύψος και καλό θα είναι να τηρείται,( παίξε με την κλίση), διότι πλέον σε μια καταγγελία και σε πιθανό έλεγχο από την πολεοδομία είναι εκτεθειμένος ο μηχανικός.
  7. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Εμένα είναι πάνω από 50 άτομα ο πληθυσμός οπότε θέλει μελέτη. Αυτό με την ηλεκτροβάνα και τον ανιχνευτή το έχουν ζητήσει από κάποιον άλλο συνάδελφο? Σε ότι αφορά την έκθεση επιθεώρησης, εννοείται την συμπληρώνει πυροσβέστης και για αυτό και την υπογράφει κιολάς. Απλά για να κερδίσουμε χρόνο τους τις πάμε έτοιμες και απλά μας εμπιστεύονται και τις υπογράφουν.
  8. Νομίζω ότι όταν έχεις φριτέζα (εστία δλδ με λάδι ) μπαίνει απαραίτητα πυροσβεστήρας Fόπως γράφει κ στο παραπάνω linkπου δίνει ο Jwatson. Κάτι άλλο τώρα. Πήγα στην πυροσβεστική σήμερα, για ίδια υπόθεση (ψητοπωλέιο), και μου είπαν ότι καταργήθηκε η 31856 για το υγραέριο. Ξέρει κάποιος με ποια διάταξη έγινε αυτό κ πότε, γιατί ομολογώ πως σήμερα το άκουσα πρώτη φορά. Μου είπαν απλά να πάω μια μελέτη με το αρ. 10 της 71/88 και μου ζήτησαν να βάλω ανιχνευτή αερίου με ηλεκτροβάνα. Έχει κάποιος μήπως υπόψη του το τι ακριβως ζητάνε και κάποια τεχνική περιγραφή με το τι θέλουν?
  9. gp1 δεν θα πληρώνει όλο το ποσό, αλλά το ποσοστό που του αναλογεί, βάσει του εκάστοτε καταστατικού.
  10. Εν κατακλείδι. Δεν μπορεί κάποιος να αυτονομηθεί πλήρως από την κεντρική θέρμανση της πολυκατοικίας του (και δεν μιλώ να χρησιμοποιεί φυσικό αέριο), χωρίς να πληρώνει κάποια πάγια κατανάλωση, εάν δεν έχει την ομόφωνη απόφαση της πολυκατοικίας, καθώς δεν υπάρχει σαφές νομοθετικό πλαίσιο για κάτι τέτοιο. Εάν το κάνει μπορεί να θεωρηθεί παράνομος και να τον» τρέχουν». Κατάλαβα καλά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.