Μετάβαση στο περιεχόμενο

nickx

Members
  • Περιεχόμενα

    26
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Κιλκίς
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nickx's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ για την υπόδειξη. Μόλις το τσέκαρα. Ούτε στο συνοπτικό βιβλίο εμφανίζει τα ενδιάμεσα τιμολόγια. Από το 417 πάει στο πάει στο 443.
  2. Δεν θυμάμαι τώρα τι σφάλμα έβγαζε. Ήταν κάτι σας να έλεγε ότι λόγω προβλήματος το τιμολόγιο δεν εκδόθηκε. Έμοιαζε να ξεκινά η διαδικασία έκδοσης, έδινε αριθμό στο παραστατικό αλλά δεν ολοκλήρωνε την έκδοση. Δεν έδινε MAPK. Τελικά όταν η εφαρμογή ξεμπλόκαρε, κατάφερα να εκδώσω το τιμολόγιο και πήρε αριθμό 443, ενώ το προηγούμενο ήταν το 417. Σήμερα που μπήκα στην εφαρμογή και έκανα αναζήτηση τιμολογίων, μου εμφανίζει το 417 και μετά το 443. Τα ενδιάμεσα δεν τα εμφανίζει.
  3. Καλησπέρα, Ξέρετε αν έχει κάποιο πρόβλημα ή εφαρμογή της ΑΑΔΕ; Προσπαθώ να εκδώσω ένα τιμολόγιο και μου βγάζει σφάλμα. Όμως κάθε φορά που προσπαθώ αλλάζει και ο αύξων αριθμός του τιμολογίου.
  4. Τσέκαρε τις επιφάνειες σε Ε9, άδεια και δηλώσεις αυθαιρέτων. Αυτές πρέπει να είναι ίδιες. Το ΠΕΑ μπορεί να έχει διαφορά από αυτές μέχρι 7τμ.
  5. Ναι. Σε μενα όταν είχα περίπτωση μη υποβολή φορολογικής δήλωσης.
  6. Δεν είναι μόνο αυτό.Η πλατφόρμα δεν δέχεται την πρόσφατη απόκτηση ακινήτου, δεν έχει λυθεί το θέμα με τα λάθος email κ.α.
  7. Εντοπισμός των προβλημάτων της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του προγράμματος ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΙI. Συνάδελφοι, το ΤΕΕ/ΤΚΜ έχει δημιουργήσει ειδική φόρμα για να καταγραφούν τα προβλήματα και να προωθηθεί η αντιμετώπισή τους. Δηλώστε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε εδώ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBirehg5jknZQ8U6gTutu_JaWdG97zeiA36EVJge3Jx4YzYg/viewform
  8. Όχι το πρωί. Τώρα στις 12Κι εγώ παραλίγο να τα καταφέρω στις 12. Μου έβγαλε να δεχτώ τους όρους του προγράμματος αλλά μετά έβγαλε error did not respond in time.
  9. Είναι μεγάλη κοροϊδία. Πάλι κάποιοι τυχεροί πρόλαβαν και πέρασαν αιτήσεις και πήραν αριθμό. Το σύστημα είναι διαβλητό μέχρι εκεί που δεν πάει. Κι έχεις τους πελάτες να σου λένε ότι ο τάδε μπήκε, εσύ τι κάνεις;
  10. Μετά από επικοινωνία με τα γραφεία στη Θεσσαλονίκη είπαν πως αυτοί μόνο έστειλαν την σελίδα αλλά δεν έχουν τη διαχείριση.
  11. Να αλλάξουν το κριτήριο εισαγωγής που είναι η ταχύτητα και να βάλουν μοριοδοτηση. Αλλιώς ότι παράταση και να δώσουν στα ίδια θα είμαστε. Όχι κολλάει ο server, όχι δεν μπαίνει, δεν πρόλαβα κτλ.
  12. Από που προκύπτει αυτό συνάδελφε; Και είναι κατάσταση αυτή; Πάλι αύριο το πρωί κολλημένοι στους υπολογιστές μήπως και ανοίξει; Και αύριο τέτοια ώρα θα λέμε μάλλον Τετάρτη πρωί.........
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.