Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

tila

Members
  • Περιεχόμενα

    19
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tila's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλημέρα σας, Θα μπορούσε κάποιος συνάδελφος να με βοηθήσει. Γνωρίζετε ποια υπηρέσια είναι αρμόδια για την αδειοδότηση τοποθέτησης κλειδιών στήριξης container? Ευχαριστώ
  2. Έψαξα στο διαδίκτυο να βρω σχετικό πίνακα με το σε ποιες περιοχές είναι κορεσμένο το δίκτυο, αλλά δεν βρήκα κάτι. Έαν υπάρχει μπορείς, σε παρακαλώ να μου στείλεις κάποιο link. 'Οχι δεν είναι μέσα στην πόλη, είναι σε ένα χωριό στο Δήμο Προσοτσάνης με απόσταση 10 χλμ από το κέντρο της Δράμας.
  3. Με προβληματίζει πολύ η απάντηση σου όπως και η απάντηση του Bill22 .... Δεν γνώριζα για την απόφαση που μου γράφεις... Στο τηλέφωνο που μίλησα με τον ΔΕΔΔΗΕ, ο ίδιος ο διευθ/ντης μου είπε ότι είναι κορεσμένο στην περιοχή και ότι δεν πρόκειται άμεσα να αλλάξει κάτι, κάτι που είναι γνωστό στην περιοχή σε συναδέλφους και στον κόσμο. Ωστόσο, εαν κάνω αίτηση για σύνδεση στο net metering και σε περίπτωση άρνησης υποβάλω ένσταση επικαλούμενη την ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/28857/1083 (20/03/2020) που μου αναφέρεις, λέτε να βγάλω άκρη? 'Οπως και να έχει από την στιγμή που υπάρχει η συγκεκριμένη απόφαση καταλαβαίνω ότι είναι πιθανό να γίνει άρση κορεσμού στην περιοχή, οπότε έαν τελικά γίνει αυτό, καλό θα ήταν να κάνω την αίτηση ώστε να έχω σειρά προτεραιότητας όταν ανοίξει το δίκτυο για net metering. Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις.
  4. Συνάδερφε σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το ότι δεν απαγορεύεται , τις προϋποθέσεις που μου γράφεις και τα δικαιολογητικά του φακέλου (μονογραμμικό, χωροθέτηση, datesheet εξοπλισμου, αίτηση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο) γνωρίζεις εάν υπάρχει κάποια νομοθεσία ή κάποια οδηγία που να τα αναφέρει.
  5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Λογικό... Όπως έγραψα και στο αρχικό μήνυμα σε ερώτηση μου στον διευθ/ντη της ΔΕΔΔΗΕ αντιμετώπισα μια απροθυμία να μου απαντήσει ή από την στιγμή που δεν το γνωρίζει να ψάξει την απάντηση, παρά το γεγονός ότι του επέμεινα. Σκέφτομαι να κάνω ερώτηση εγγράφως, την οποία να ζητήσω να πρωτοκολληθεί, ώστε να έχω εγγράφως την απάντηση του ότι θα πρέπει να το ψάξω μόνη μου, γιατί πραγματικά μου είναι δύσκολο να βγάλω άκρη. Ναι υπάρχει εικόνα για το κόστος.
  6. Καλημέρα στην ομάδα, Η ερώτηση μου είναι: Είναι επιστρεπτό ,σε μια οικιακή εγκατάσταση, κάποια κρίσιμα φορτία (πχ καταψύκτης, λεβητοστάσιο, φωτισμός) να καλύπτονται αποκλειστικά από αυτόνομο υβριδικό σύστημα (φβ-αναμογεννήτρια-συσσωρευτες) και τα υπόλοιπα από το δίκτυο? Στην περιοχή που σκεφτόμαστε να γίνει έχει κορεστεί το δίκτυο και δεν δέχονται net metering και ο λόγος που θέλουμε να γίνει είναι η αυτονομία κάποιων κρίσιμων φορτίων από το δίκτυο. Υπάρχει κάποια νομοθεσία που να αναφέρεται σε κάτι αντίστοιχο? εαν είναι επιτρεπτό και υπό ποιες προυποθέσεις? Επικοινώνησα με την ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής μου αλλά μου είπαν ότι δεν το γνωρίζουν και ότι θα πρέπει να το ψάξω μόνη μου, προσπάθησα να επικοινωνήσω με την ΡΑΕ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστώ
  7. Καλημέρα, Κυρια κατοικια ιδιοκτητη (συνταξιουχος) που μενει στην Ελλαδα αλλα κανει φορολογικη δηλωση σε Γερμανια ( εδω δηλωνει μονο την κατοικια) μπορει να μπει στο προγραμμα? Και αν ναι σε ποια κατηγορια επιδοτησης με βασει τα εισοδηματιματικα κριτηρια? Σας ευχαριστω
  8. Ωραία, Τότε τι εννοεί ο οδηγός όταν λέει Στην περίπτωση που η κατοικία για την οποία γίνεται η αίτηση ενοικιάζεται, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο ο πλήρης κύριος και ο επικαρπωτής, όπως παρουσιάζεται στις ειδικές περιπτώσεις αιτήσεων της παραγράφου 5.2. Η περίπτωση της δωρεάν παραχώρησης δεν εμπίπτει στον περιορισμό του προηγούμενου εδαφίου. Ποιος είναι ο περιορισμός του προηγούμενου εδαφίου, ότι δικαίωμα ένταξης στο πρόγραμμα έχει μόνο ο κύριος? Επιμένω γιατι δεν βγάζω λογική στην διευκρίνιση τους εάν όντως ισχύει αυτό που λέτε...
  9. Στο οδηγό στην παραγραφο 2.2 Ωφελούμενοι – Εισοδηματικές Κατηγορίες - Επιχορήγηση αναφέρει: Στην περίπτωση που η κατοικία για την οποία γίνεται η αίτηση ενοικιάζεται, δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν μόνο ο πλήρης κύριος και ο επικαρπωτής, όπως παρουσιάζεται στις ειδικές περιπτώσεις αιτήσεων της παραγράφου 5.2. Η περίπτωση της δωρεάν παραχώρησης δεν εμπίπτει στον περιορισμό του προηγούμενου εδαφίου. Εννοεί ότι στην περίπτωση δωρεάν παραχώρησης η αίτηση μπορεί να γίνει είτε από τον πλήρη κύριο ή επικαρπωτή είτε από το πρόσωπο όπου γίνεται η δωρεάν παραχώρηση?
  10. Καταρχάς, ευχαριστώ για την απάντηση. Στο μισθωτήριο γράφει ξεκάθαρα διαμέρισμα. Στην πράξη όμως είναι γραφεία, και ο εκμισθωτής δεν είναι φυσικό πρόσωπο (θέλω να πω ότι ο εκμισθωτής από μόνος του κάνει ξεκάθαρο ότι θα χρησιμοποιηθεί ως γραφεία και όχι ως διαμέρισμα).Σίγουρα δηλώνω διαμέρισμα, οι υπόλοιποι συνάδελφοι συμφωνούν?
  11. Καλημέρα σας, Θέλω να ρωτήσω, προσπαθώ να βγάλω ΠΕΑ για ανανέωση μισθωτηρίου σε τμήμα κτιρίου όπου στα χαρτιά (οικοδομική άδεια,κτηματολόγιο και μισθωτήριο) παρουσιάζεται ως διαμέρισμα ενώ στην πράξη είναι γραφεία. Στο ΠΕΑ ως τι το αντιμετωπίζω γραφεία ή διαμέρισμα?
  12. Από όσο γνωρίζω (παρακαλώ διορθώστε με αν κάνω λάθος) ο τεχνικός ασφαλείας έχει δικαίωμα να κάνει τις υποδείξεις του προφορικά οπότε και να έχει ευθύνη... άντε να το απόδειξει κάποιος....
  13. Καλησπέρα συνάδελφοι, Eκτός μέσω του mytee, μπορώ να βγάλω κωδικό πληρωμής πηγαίνοντας στο παράρτημα του ΤΕΕ στην περιοχή μου? Πόσο χρόνο παίρνει να σου στείλουν τους κωδικούς πρόσβασης απο το ΤΕΕ? Σήμερα έκανα την αίτηση. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.