Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

desta

Members
  • Περιεχόμενα

    58
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.290 profile views

desta's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

7

Φήμη στην κοινότητα

  1. desta

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστούμε για όλα, να είσαι καλά!
  2. desta

    Νόμος 4495/2017

    Respect!! Εύχομαι καλή πρωτοχρονιά σε εσένα και στην οικογένειά σου, με υγεία!
  3. desta

    Νόμος 4495/2017

    Χίλια ευχαριστώ! Συγχαρητήρια και πάλι!!!
  4. Καλή σταδιοδρομία, δεν μπορώ να σου απαντήσω σε όλα τα ερωτήματα, αλλά: 1) Άδεια ασκήσεως επαγγέλματος έχουν μόνον οι του Πολυτεχνείου κ των λοιπών αναγνωρισμένων σχολών (μέλη ΤΕΕ) και όχι οι των ΤΕΙ. Μπορείς όμως να εγγραφείς στο ΤΕΕ στο μητρώο πτυχιούχων μηχανικών, πληροφορίες http://portal.tee.gr/portal/page/portal/mhtrwo/mitrwo/mhtrwo-ptyxiouxwn-mhxanikwn 2) Όχι 3) Βρες αντικείμενο εργασίας και αυτό θα σε κατευθύνει σε πρώτη φάση....Ή θα εργαστείς ως υπάλληλος, είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας ή μπλοκάκιας.
  5. desta

    Νόμος 4495/2017

    Πόσα ευχαριστώ να σου πω...μας κάνεις τη ζωή καλύτερη!
  6. desta

    Νόμος 4495/2017

    Φίλε μου μπράβο, να είσαι καλά!
  7. Ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ! Καταπληκτική δουλειά!
  8. desta

    Νόμος 4495/2017

    Αμέτρητα ευχαριστώ!
  9. Α ωραία, όσο ζούμε μαθαίνουμε...δεν γνώριζα γι αυτήν την βεβαίωση! Ευχαριστώ και καλή συνέχεια επίσης!
  10. Καλησπέρα debkaracv, σύμφωνα με αυτά που αναφέρεις, η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να ελέγξεις αν κάπου εμπίπτει η περίπτωση αυτή στο Άρθρο 7 - (Συμβούλια Αρχιτεκτονικής (Σ.Α.) - Συγκρότηση και αρμοδιότητες) του Ν.4495/17 π.χ. περίπτωση ιβ) Για κάθε οικοδομική εργασία σε απόσταση μικρότερη των εκατό (100) μέτρων από τη γραμμή παραλίας, ή με πρόσωπο σε βασικούς κυκλοφοριακούς άξονες (Βασικό-Δευτερεύον-Τριτεύον Εθνικό Οδικό Δίκτυο και Πρωτεύον Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο), λόγω εργασιών στην όψη. Κατά τα άλλα, αφού εγκριθεί η πυρασφάλεια από την Πυροσβεστική να ενημερώσεις εκ των υστέρων την άδειά σου. (Δεν έχω κάνει ενημέρωση μικρής κλίμακας, δεν ξέρω μήπως θέλει αναθεώρηση) Για το Πέραμα δεν γνωρίζω κάτι, είμαι από Θεσσαλονίκη. Αν έχει gis ο Δήμος ρίξε μια ματιά ή και στο e poleodomia.gr ή αν έχεις φίλο τοπογράφο ρώτησε για ΦΕΚ με ειδικούς όρους δόμησης ή και τον τοπογράφο της Πολεοδομίας. Ελπίζω να βοήθησα καλή συνέχεια!
  11. Καλημέρα debkaracv, συνηθίζετε να ξέρει ο μηχανικός ποιες είναι οι απαιτούμενες εγκρίσεις γενικά αφού το ψάξει ή λόγω εμπειρίας, αναλόγως την περιοχή, την χρήση του κτιρίου κλπ. Για να κάνεις όμως τώρα την δουλειά σου και κάποιος συνάδελφος να σε βοηθήσει, θα πρέπει να αναφέρεις τουλάχιστον την χρήση του κτιρίου σου, εάν είναι διατηρητέο, εάν είναι δίπλα σε ρέμα .....και όχι δεν είναι υπεύθυνη η κυρία για τα τοπογραφικά να σε ενημερώσει για όλες τις εγκρίσεις και ναι ψάχνεις λάθος.
  12. desta

    Νόμος 4495/2017

    Ευχαριστώ πάρα πολύ, για ακόμη μια φορά!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.