Μετάβαση στο περιεχόμενο

tolias7

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός

tolias7's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Και εμενα μου εκανε εντυπωση οταν ειδα τριφασικο για 1,5 kw αντλια!!!! Αλλα τι με νοιαζει εμένα αχαχαχαχαχ. Ουσιαστικα οι 2 φασεις ειναι αδειες απο φορτια οπότε σκευτομαι να παρω την μια και να τροφοδοτησω την αποθηκη του....... εργαλεια θέλει να σηκωνει (τροχους , τρυπανια κτλ) τα οποία απτην μελέτη μου βγαινουν τα κουκια.
  2. Φιλε ενοητε πως θα ρωτησω γιατι !!!! Τωρα αν εσυ δεν ξερεις δεν παιζει προβλημα. Στο πολυτεχνειο οτι και να λεγαμε παντα το αιτιολογουσαμε !!!!!! 1. τριφασικη Νο 3 2. 8KVA με συντελεστη ετεροχρονισμου 3. 1,5kw Το γιατι εβαλαν τοτε τριφασικη παροχη για μοτερ 1,5 kw δεν ξερω.......ισως ειχαν στο μυαλο τους οι ιδιοκτητες για μεγαλυτερο μοτερ κτλ
  3. Ευχαριστω όλου σας για τις διευκρινησεις-κινδυνους!!!! Θα ήθελα όμως ρε παιδια να σταθουμε λιγο περισοτερο στο πρακτικο κοματι του θέματος και οχι στους νόμους. Ας υποθέσουμε οτι δεν παιζει προβλμα με την νομοθεσια για την παροχη της αποθηκης - οικιας....... να τραβηξω 1 απο τις 3 φασης της αντλιας ή θα έχω προβλημα με την ισοκατανομη των φορτίων???? Πότισμα συνηθως γίνεται σε ωρες που η αποθηκη δεν ''τρωει'' ρευμα. Τι λέτε? Οι καταναώσεις ειναι κατω απο 12kva. Λάβε υποψην οτι μπορει να δηλωθει σαν σταυλαχυρωνα αν ειναι κτηνοτροφος
  4. Χαιρετω ολους συναδελφους μηχανικους και μπαινω στο ψητο. Σε ενα αγροτεμαχιο υπαρχει τριφασικη παροχη που κινει αντλια για ποτισμα των λαχανικων κτλ. Προκειται ομως να κατασκευαστει και μικρη εξοχικη οικια 60 τ.μ σε αποστασει απο 50μ απο το ρολοι της ΔΕΗ. Το ερωτημα ειναι....... η οικια να τροφοδοτηθει με τριφασικη παροχη ή να τραβηξω την μια φαση απο τις 3 για να την ηλεκτροδοτησω ????????
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.