Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

DGATZONIS

Members
  • Περιεχόμενα

    52
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

DGATZONIS's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

17

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλημέρα. Σε διατηρητέο κτήριο θέλω να εκδώσω ΟΑ για την ανακαίνιση των όψεων του. Μου υποδείχθηκε από την πολεοδομία κατηγορία 1 με Β.Ο.Δ.. Το σύστημα μου ζητά τοπογραφικό σε ΕΓΣΑ παρόλο που το κτήριο ειναι εντός σχεδίου πόλης άρα με σαφείς όρους δόμησης. Υπάρχει τρόπος παράκαμψης της απαίτησης πχ δηλώνοντας ότι δεν απαιτείται η επισυνάπτοντας το τοπογραφικό της αδείας? Ευχαριστώ.
  2. Συνάδελφοι τα φώτα σας παρακαλώ Έχω πενταώροφο κτήριο διατηρητέο με άδεια του 1930 που όλες οι διαφοροποιήσεις σε σχέση με την αρχική άδεια έχουν προκύψει πριν το 1955. Αυτές που δεν μπορώ με άνεση να τεκμηριώσω είναι η αλλαγή χρήσης από κατοικία σε επαγγελματική στέγη καθώς και τις αλλαγές στην διαμερισματώση διοτι οι οριζόντιες ηταν ολόκληροι όροφοι αρα δεν απασχολουσαν τα όρια μεταξυ των διαμερισμάτων . Έχω μαρτυρίες ότι η αλλαγή χρησης έγινε με την παράδοση στους ιδιοκτήτες από τον ΕΛΛΑΣ καθώς και παλαιά συμβόλαια όχι όμως πρίν του 1955. Θα ήθελα να αποφύγω την τακτοποίηση με 4495 (έτσι με συμβούλεψε και η Νεοτέρων) πηγαίνοντας το στα προ του 1955 και να εκδώσω ΗΤΚ. Σίγουρα θα απαιτηθεί βεβαίωση μηχανικού. Επειδή δεν έχω κάνει ΗΤΚ σε διατηρητέο ξέρει κανείς τι άλλο θα χρειαστεί. Θα πρέπει να επικαιροποιήσω τον φάκελο στην πολεοδομία? Εάν κάποιος θέλει να πάρει άδεια λειτουργίας, από πυροσβεστική θα επαρκούν οι κατόψεις του συστήματος. Και τέλος μετά την διαδικασία εάν θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης θα την κάνω πάλι με ΗΤΚ η θα πρέπει να περάσω από ΥΠΠΟ ? Ευχαριστώ
  3. Συνάδελφοι το μήνυμα για την μη διαθεσιμότηα πορων ειναι αυτό? "Η ενέργεια δεν υποστηρίζεται στην τρέχουσα κατάσταση ....."
  4. Κύριοι ηταν ευχαριστησή μου που αυτές τις ημέρες μοιραστήκαμε τα παραπονά μας, κατι σαν σχεση δηλαδή και ανταλλάξαμε επικοδομητικές απόψεις. Τα λεφτά τέλος αλλα μας έμεινε για ακομα μία φορα η βεβαιότητα ότι Κεμάλ αυτος ο τόπος (κόσμος) δεν θα αλλαξει ποτέ.
  5. το tkm.tee.gr εχει ανοιξει λιστα καταγραφής προβληματων. Μπειτε και γραψτε το προβλημα σας.
  6. Ναι στην αρχή κοιτα ολα τα νουμερα που έχεις βαλει συνολικη, ωφέλιμη αδειας πρεπει να ειναι εντός των 7. Στο παραρτημα δες εαν εχει περαστει σωστα η εξοικονομηση σε σχεση με το ενεργειακο.
  7. Εχετε καποια ενημερωση σχετικα με το τι γινεται εαν δεν θες δάνειο. Δεν προχωρα την αιτηση γιατι θελει συνεργαζόμενη τραπεζα.
  8. Λοιπον αδέλφια αλλαγή mail η διαδικασία είναι: mail στην διεύθυνση: [email protected] Γράφετε: Αλλαγή mail εξοικοnoμώ δίνετε το λάθος mail δίνετε το σωστό mail αφμ για το οποίο θέλετε να αλλαάετε mail Καλό βόλι
  9. Παρ' ολο που εχω καταθέσει τις αιτήσεις μου συμφωνώ γιατι ηταν και ειναι ο απόλυτος εμπαιγμός, builing και διασυρμός ολων των μηχανικών.
  10. https://polytexnikanea.gr/WP3/?p=51706 Και κατι για να γελάσουμε. :confused: :confused: :shock: :mrgreen:
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.