Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

jalex

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by jalex

  1. Δεν απαιτείται χώρος κύριας χρήσης για το παρασκευαστήριο ? Π.χ. σε υπόγειο καταστήματος επιτρέπεται ?
  2. OK, μαζί σου theagpar, την επόμενη μέρα διαγραφή (μέσα στο μυαλό μου είσαι). Και μετά από μηχανικός μετατρέπεσαι σε απόφοιτο Πολυτεχνικής? Δηλαδή δεν έχεις δικαίωμα να ξαναδουλέψεις πάνω σε αυτό που σπούδασες ? Η ισχύει κάτι άλλο....
  3. Γειά χαρά συνάδελφοι-συναγωνιστές. Μια αφελή, αλλά σημαντική ερώτηση να κάνω: Μπορεί ασφαλισμένος του ΤΣΜΕΔΕ να διαγραφεί ενώ έχει ληξιπρόθεσμες οφειλές ή πρέπει να τις εξοφλήσει πρώτα και μετά να ξεκινήσει διαδικασία διαγραφής. Βασικό. Κανένας να διαφωτίσει?
  4. Οι αποθήκες γιατί να έχουν χρήση: Άλλη κατοικία ή Κύρια και μοναδική? Ως παρακολουθήματα της κατοικίας? Γενικά αν ήταν "μόνες" τους δεν θα πρεπε να είχαν χρήση: "Υπηρεσίες"?
  5. Pavlos33 Μάλλον κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπιστεί. Το σενάριο πάντως του vas (αντίστροφη αντιμετώπιση) για διατήρηση του Ισογείου ως έχει (αφού δεν άλλαξε χρήση) και να πάει ο Α' όροφος: 200τ.μ. ΥΔΚΧ (με αλλαγή χρήσης - χωρίς Υπέρβαση) είναι λάθος? Πέραν αυτού έχω 2 ερωτήματα πάνω στα γραφόμενά σου: 1). Η αποθήκη κάτω από τη σκάλα βάσει ποιού σκεπτικού να πάει με Αναλυτικό και όχι ΥΔΚΧ-Χωρίς υπέρβαση (Παρέμεινε αποθήκη-Δεν άλλαξε χρήση) 2). Κατηγορία 4 σε όλα τα Φ.Κ. ? (Μόνη ΥΔ αυτή του Η/Χ): 15τμ/600τμ = 2,5%<40% ? Ευχαριστώ για την άμεση απόκριση.
  6. Ας πώ και εγω την περίπτωσή μου... Σε γήπεδο με Ε=4000,0 τ.μ., σε εκτός σχεδίου περιοχή εκδόθηκαν οι κάτωθι Οικ. Άδειες: 1η Οικ. Άδεια ('87): Ισόγειο κατάστημα: Ε=375 τ.μ. 2η Οικ. Άδεια ('96): Προσθήκη κατ' επέκταση ισογείου: Ε=15 τ.μ. + Προσθήκη Α' ορόφου: 200 τ.μ. + Αποθήκη (κάτω από σκάλα): 9 τ.μ. Από το Διάγραμμα Κάλυψης: ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗΣΗ: 600,0 τ.μ. (Αμιγώς Κατάστημα) ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΔΟΜΗΣΗ: 375+15+200+9 = 599 < 600 τ.μ. ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ: 1). Αλλαγή χρήσης Α' ορόφου από κατάστημα σε κατοικία 2). Κλείσιμο Η/Χ (15 τ.μ.) και μετατροπή του σε Κ/Χ ΠΡΟΣΤΙΜΟ για ρύθμιση με τον Ν.4178/13: Α' όροφος: Αναλυτικός (Έχτιζε 200 τ.μ. αμιγώς κατοικία) - Ισόγειο κατάστημα: ΥΔΚΧ+Αλλαγή χρήσης: (375+15)=390 τ.μ. - Η/Χ: ΥΔΚΧ(χωρίς αλλαγή χρήσης): 15τ.μ. - Αποθήκη: ΥΔΚΧ ή αναλυτικός ή Κατηγορία 3 ή ως έχει ? Καμία ιδέα guys?
  7. Θα ήθελα και εγώ να καταθέσω μια προσωπική απορία μου, πάνω στο ζήτημα. Σε οικόπεδο οικισμού το οποίο είναι από διανομή του '39 μου ζητήθηκε να το αποτυπώσω για χρήση σε διακαιοπραξία. Ισχύουν τα εξής (κατ'εμέ) αντιφατικά: -Το σχέδιο της τοπογραφικής υπηρεσίας (1:1000) μου βγάζει εμβαδό: 667τ.μ. -ο κτηματολογικός πίνακας λέει: 589 τ.μ. και αν πας επιτόπου το εμβαδό είναι > 700 τ.μ. με βάση τα υφιστάμενα όρια. > Τι αποτυπώνεω τελικά?Ότι υπάρχει? > Θα υπάρξει πρόβλημα με το μεγαλύτερο εμβαδόν στα συμβόλαια αγοραπωλησίας? Κάποια άποψη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.