Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

M@ROUD@S

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by M@ROUD@S

  1. Σε ευχαριστώ και πάλι. Είναι σωστή η σκέψη σου και συμφωνώ μαζί σου αλλά ποιος είναι ο νομικός ορισμός της σταυλαποθήκης;
  2. Σε ευχαριστώ πολυ. Την έχω την τροποποίηση και το πρόβλημά μου είναι στην Ενότητα Δ παράγραφος γ. Δεν αναφέρει κάτι για στάβλους συγκεκριμένα. Επίσης ο νομοθέτης ότι δεν αναφέρει το απαγορεύει. Αλλά για τη συγκεκριμένη ζώνη αναφέρει ότι επιτρέπεται η κτηνοτροφία.
  3. Στο θαλάσσιο πάρκο Ζακύνθου, σε ορισμένες ζώνες επιτρέπονται η ανέγερση σταυλαποθήκων μέχρι 50 τ.μ. Εγώ έχω ένα στάβλο και θέλω να δώ αν μπορώ να τον φταίξω μεγαλύτερο των 50 τ.μ. Στο φορέα δεν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος επειδή περιμένουν και αυτοί διευκρίνηση περί του τι ορίζεται ως σταυλαποθήκη.
  4. Σε ευχαριστώ πολύ αλλά τα θέματα αυτά δεν αναφέρουν κάτι για το προβλημά μου. Η ερώτηση μου έχει να κάνει με το τι είναι σταυλαποθήκη. Δηλαδή είναι αποθήκη για σταύλο ή είναι αποθήκη και σταύλος μαζί; Ή μήπως και τα δύο;
  5. Γεια σας συνάδελφοι. Έχω συναντήσει ένα πρόβλημα με τον ορισμό της σταυλαποθήκης. Μηπως ξέρει κάποιος το νομικό ορισμό της σταυλαποθήκης;
  6. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Δεν υπάρχει αλλα θα γίνει πώληση από το πατέρα στο γιο. Ο πατέρας το κατέχει με χρησικτησία εδώ και 40 χρόνια. Οπότε το νέο συμβόλαιο θα ανάγεται στο 1970.
  7. Γεια σε όλους. Υπάρχει ένα οικόπεδο που βρίσκεται σε απόσταση 75 μέτρα από όριο οικισμού προυφιστάμενου του 1923(το ορίο οικισμού δεν είναι από το χάρτη του 1923 αλλά από ένα διάταγμα του 1986). Όμως ένα μεγάλο κομμάτι του βρίσκεται εντός περιοχής όπου ορίζεται από ένα κύκλο με ακτίνα 800 μέτρων και κέντρο του κύκλου, το κέντρο του οικισμού. Το οικόπεδο έχει εμβαδόν 3013,27 τ.μ. και 18.35 μ. πρόσωπο σε αγροτική οδό. Είναι άρτιο και οικοδομίσιμο; Αλλάζει κάτι αν ο οικισμός είναι στάσιμος; Παραθέτω και μια εικόνα για βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.