Μετάβαση στο περιεχόμενο

sts

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. ευχαριστώ athka!κάπως καλύτερα μου ακούστηκαν τώρα τα πράγματα ¨) ¨) !!!
  2. καταρχάς απόφοιτος γενικού λυκείου είμαι όπως αναφέρθηκα κ προηγουμένως.όλα όσα ανάφερα είναι πληροφορίες που μάζεψα τόσο απο τηλέφωνα στη γραματεία της σχολής όσο και στο τεε κ το υπεχωδέ μιας και ο πατέρας μου είναι αρχιτέκτονας και γνωρίζει άτομα απο κει μέσα λόγο εργασίας..μπορεί να έχετε και δίκιο για περι παραπληροφόρησης γιατί και μένα μ φαίνονται (too good to be true).ε΄να πράγμα θα ήθελα να σασ ρωτήσω απο τισ σχολές μηχανικών παραγωγής ,μηχανικών περιβάλλοντος κ μηχανικών χωροταξιας.. πιστεύεται ότι έκανα τη καλύτερη επιλογή όσον αφορά τα κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα?? υ.γ τις τελευταίες 2 εβδομάδες πριν καταθέσω το μηχανογραφικό έμαθα τι μπάχαλο γίνεται γενικά με τις σχολές κ τα επαγγελματικά τους δικαιώματα..καλά πραγματικά χαμός... Α! και κάτι άλλο θέλω να ρωτήσω.οι μηχανικοί παραγωγης & διοίκησης έχουν κατοχυρώσει και επαγγελματικά δικαιώματα μηχανολόγου μηχανικού,όλα όμως ή μερικά?? Ο μηχανολόγος μηχανικός εκτός απο μηχανολογο-ηλεκτολογικές μελέτες έχει δικαίωμα και για υδραυλικές μελέτες?ισχύει το ίδιο και για το μηχανικό παραγωγής?στα μεκ μπορούν να εγγραφούν οι μηχανικοί παραγωγής για έργα μηχανολόγου μηχανικού η όχι ακόμη??
  3. Εννοούσα ότι στο εξωτερικό η συγκεκριμένη σχολή θεωρείται κορυφαία στο τομέα της και μάλιστα προτιμούνται πολλύ περισσότερο απο ότι των μηχανολόγων μιας και έχουν γνώση και πάνω σε θέματα διοικησης..αυτό εννοούσα φίλε fraafr
  4. επειδή και εμένα με ενδιέφερε η σχολή μιας και φέτος έδινα πανελλήνιες και έπρεπε να φτιάξω το μηχανογραφικό αλλά για το τμημά της ξάνθης και όχι της κρήτης θέλω να διευκρινίσω ότι αποκτά κ αυτή δικαιωματα μηχανολόγου μηχανικού με τη διαφορά στα χαρτιά που θα έχεις μαζί σου για να γραφτείς στις διάφορες κατηγοριες μελετιτικώνθα πρέπει να έχεις και μια βεβαίωση μαζι σου οτι το τμήμα της ξάνθης έχει το ιδιο επίπεδο σπουδών με της κρητης όπού δίνεται απο τη γραματεία της σχολής!δεν έχουν βγεί ακόμα τα αποτελέσματα αλλά είμαι σίγουρος οτι εκεί έχω περάσει!!!. το μόνο που με θυμώνει κάπως με όλη τη κατάσταση είναι ότι λίγοι γνωρίζουν με τι ασχολείται η συγκεκριμένη σχολή και πάνω απο όλα μου προκαλει απορρεία η χαμηλή βάση της σχολής στα πλαίσια των πολυτεχνικών σχολών...μακάρι οι μηχανικοί παραγωγής & διοίκησης να αποκτήσουν τη χαμένη τους δόξα..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.