Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nick__chatzis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by nick__chatzis

  1. ξεκαθάρισε μόνο αυτό: ότι μπορεί το συγκεκριμένο μοντέλλο να τρέξει και με Wndows. Έχω κάνει μια ερευνά και από ότι δείχνουν τα πράγματα μπορώ να κάνω αυτό που μου λες με τα windows και το βρίσκω εξαιρετική περίπτωση Εάν σε ικανοποιούν οι προδιαγραφές του μηχανήματος που επελεξες και το φτάνεις οικονομικά, τότε να το πάρεις Με βάζεις σε σκέψεις SeNNinhA αν και πιστεύω πως δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα, το μονό που με προβληματίζει είναι το animation στο 3dmax αν και πιστεύω θα τρέχει ικανοποιητικά.
  2. Καλημέρα παιδες!!! Είμαι σε σκέψη για αγορά υπολογιστή Αντιμετωπίζω όμως ένα μεγάλο δίλλημα Να προχωρήσω σε αγορά Mac Η Φτιάξω ένα καλό συμβατικό μηχανάκι? Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι τα έξεις AutoCAD Archι Cad Atlantis Studio 3Dstudio Max Photoshop Όπως καταλαβαίνετε αναφέρομαι σε ένα αρκετά καλό μηχάνημα για να μου κάνει την δουλειά μου αξιοπρεπώς Η ερώτηση είναι θα βγάλω άκρη με τα Mac η θα μου στολίζει μια γωνιά του γραφείου? Και κάτι πολύ σημαντικό τα προγράμματα που δουλεύω υπάρχουν για Mac? Αν κάποιος έχει ασχοληθεί επί του θέματος ας ρίξει τα φωτά του… Αυτό είναι και το μηχανάκι που έχω στο μάτι Apple iMac Core i5 2.8 GHz - 27" TFT - MC511Z/A Ευχαριστώ προκαταβολικά ΥΓ Δεν είμαι ψώνιο απλά ψάχνω το καλύτερο φτυάρι για σκάψιμο:razz:
  3. Καλή σας μέρα!!! Μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει site με 3D model για AutoCAD?
  4. Ευχαριστώ παρά πολύ μου έλυσες ένα πρόβλημα που με παίδευε μέρες
  5. Παιδες καλησπέρα Γραφώ πρώτη φορά στο site πολύ καλή δουλειά!!! Πάμε στο ψητό εν συντομία… Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ είναι το AutoCAD και το 3Dstudio MAX Λόγω της πιέσεις του χρόνο όμως είπα να κάνω αυτή την δουλειά με το ΑrchiCAD. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι πως όταν κάνω rendering στην επιλογή LigntWorks δεν μου βγάζει τα textures που έχω προσθέσει στα αντικείμενα Σε όλες της άλλες επιλογές της φωτορεαλιστικης προβολής μου το βγάζει κανονικά Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει? Η βοήθεια σας θα μου είναι πολύτιμη
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.