Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

themis_s

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΑΘΗΝΑ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

themis_s's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω απόδειξη χρόνου κτήσης από το 1980. Άρα είμαι οκ από θέμα απόδειξης της παρέκκλισης χρονικά. Το θέμα είναι πως αναιρώ στον υπάλληλο της πολεοδομίας το ότι δεν έχω κάνει κατάτμηση αλλά απλή διόρθωση συνόρων.
  2. Κατάτμηση το ξέρω ότι δεν είναι αλλά πως το αναιρώ στον υπάλληλο της πολεοδομίας που μου λέει ότι είναι?
  3. Το οικοπεδο ήταν αρχικά 280τμ εντος και εκτος οικισμού 50τμ Είχε αρτιότητα κατά παρεκκλιση και έγινε πράξη διόρθωσης τον 12/2015 σε συμβολαιογραφο και πλήρωσε και τα πρόστιμα εφορια και ουσιαστικά κάναμε διόρθωση ορίων και όχι παραχώρηση σε κοινή χρήση (ή κατάτμηση, ή απότμηση λόγω απαλλοτρίωσης ή οτιδήποτε). Αυτό σημαίνει ότι το τμήμα που είναι δάσος, ήταν πάντα δάσος, το δάσος είναι δημόσιο, άρα κακώς μέχρι τώρα εμφανιζόταν (το τμήμα) ως μέρος της ιδιοκτησίας. Άρα τα όρια της ιδιοκτησίας ήταν πάντα εκεί που εμφανίζονται σύμφωνα με την διόρθωση ορίων. Άρα συνεχίζει να ισχύει η παρέκκλιση. Αυτό λέω στην πολεοδομια που μου λέει ότι έχω κάνει κατάτμηση. Το κομμάτι που αφαιρεσα είναι και τυφλό στο πίσω μέρος του οικοπέδου.
  4. οικοπεδο εν μερει 230τμ εντος και εν μερει εκτος 50τμ οριζομενο γυρω του με προσωπο 15μ σε δρομο του οικισμο, απο τη μια πλευρα κατοικια εντος οικισμου απο την αλλη κατοικια αυθαιρετη εκτος οικισμου και απο πισω δασικο χαρακτηρισμενο με πραξη χαρακτηρισμου μαζι με το δικο μου εκτος κομματι. γονικη παροχη απο μητερα σε κορη με χρησικτισια η κτηση το εκτος θεωρηθηκε δασος [υπαρχει γι αυτο πραξη χαρακτηρισμου] χαρτια αποδειξης παρεκκλισης απο το 83 και λιγο παλαιοτερα
  5. Καλησπέρα, Αφαίρεση χαρακτηρισμένου δασικού τμηματος εκτός οικισμού στο πίσω μέρος οικοπέδου, όπου το υπόλοιπο οικόπεδο είναι εντός οικισμού, με διόρθωση συμβολαίου το οποίο είχε αρτιότητα κατά παρέκκλιση μου λέει η πολεοδομία ότι χάνει την παρέκκλιση. Εγώ διαφωνώ γιατί δεν έχω κάνει κατάτμηση. Απλά αφαίρεσα το δασικό αφού θεωρείται δημόσια έκταση. Αν μπορεί κάποιος συνάδελφος ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ
  6. Καλημέρα, Έχω παρόμοιο πρόβλημα. Οικόπεδο με το απαραίτητο πρόσωπο σε δημοτική οδό εχω στο πίσω μέρος κομμάτι 40μ2 εκτός οικισμού στο οποίο δεν θέλω να οικοδομήσω και ενώ έχω την αρτιότητα και χωρίς αυτό η πολεοδομία μου ζητάει δασαρχείο. μπορώ να παρακάμψω το δασαρχείο?
  7. Μπορούμε να κάνουμε σε ακίνητο του 1973 την ημιυπόγεια αποθήκη αλλαγή χρήσης σε garage?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.