Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

μπαμπης-ζαφ

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

μπαμπης-ζαφ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Η απάντηση που έδωσαν σε μένα ήταν: "καλά έκανες και τα πλήρωσες, αν το δικαστήριο κάνει δεκτό το αίτημα σας τότε θα συμψηφιστούν, εάν όχι τότε θα τα ζητήσουν τα χρήματα από εκείνους που έδωσαν μειωμένα"
  2. Κεφάλαιο Γ΄ Άρθρο 21 Δικαιούμενοι συμμετοχής στον διαγωνισμό Κοινοπραξίες Εργ. Επ. των παραπάνω περιπτώσεων α, β και γ σε οποιονδήποτε συνδυασμό μεταξύ τους21, υπό τους όρους του άρθρου 16 παρ. 7 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ)22 (Κοινοπραξία στην ίδια κατηγορία) και υπό τον όρο ότι κάθε Εργοληπτική Επιχείρηση θα συμμετέχει στο κοινοπρακτικό σχήμα με ποσοστό όχι μικρότερο του 25% της καλούμενης κατηγορίας.Σημειώνεται ότι, κατα τα διαλαμβανόμενα στα άρθρα 105 και 106 του ν.3669/2008(ΚΕΔ) δεν επιτρέπεται η κοινοπραξία επιχειρήσεων εγγεγραμένων στα Μητρώα Περιφερ. Ενοτήτων με επιχειρήσεις εγγεγραμένες στο Μ.Ε.Ε.Π. (ΑΥΤΟ ΟΡΙΖΕΙ Η ΔΙΚΗΡΥΞΗ) Ν. 3669/08 άρθρου 16 παρ. 7.Οι εργοληπτικές επιχειρήσεις γίνονται δεκτές στις δημοπρασίες και σε κοινοπραξία αν δεν το αποκλείει η διακήρυξη.Οι εργοληπτικές επιχειρήσειςπου κοινοπρακτούν και είναι της αυτής κατηγορίας πρέπει να ανήκουν όλες σεμία από τις καλούμενες στη δημοπρασία τάξεις και είτε να είναι όλες της ίδιαςτάξης ή να διαφέρουν κατά μία τάξη.Η καθεμία από τις επιχειρήσεις που κοινοπρακτούν,συμμετέχει στην κοινοπραξία με ποσοστό όχι μικρότερο τουείκοσι πέντε τοις εκατό(25%)του προϋπολογισμού της υπηρεσίας τουδημοπρατούμενου έργο.Αν το έργο περιλαμβάνει εργασίες περισσότερωνκατηγοριών το ποσοστό του προηγούμενου εδαφίου αναφέρεται στον προϋπολογισμό της κάθε κατηγορίας. και ξανα ρωτώ "δεν επιτρέπεται η κοινοπραξία επιχειρήσεων εγγεγραμένων στα Μητρώα Περιφερ. Ενοτήτων με επιχειρήσεις εγγεγραμένες στο Μ.Ε.Ε.Π." εδω μιλά για δυο διαφορετικές εταιρείες και οχι για μια. Δεν κοινοπρακτώ με κανέναν, ειμαι μια εταιρεια και δεν μου το απαγορευει πουθενα.Και γνωριζω ότι ο νόμος θέλει να απαγορεύει το ορίζει ρητά. Ρωτησα νομικό και μου είπε οτι επιτρέπεται
  3. ερωτηση.doc Καλησπέρα, έχω ενα πρόβλημα νομικής φυσεως. υπαρχει ενα επισυναπτώμενο αρχειο, παρακαλω διαβαστε.
  4. Ναι , να το μελετήσω μονος μου σε word, η exel. Αλλα εγώ θέλω κάτι ποιο ολοκληρωμενο . Να θέτω τα στοιχεία, να προσθέτω η να αφαιρώ αναλόγος με το είδος του φορτηγού και του μηχανήματος που με ενδειαφέρη να μελετήσω,των σημείων του αμαξώματος που χρειαζεται να επικεντροθώ. Έαν γνωρίζεις καποια εταιρεία,για να το αγοράσω, θα με βοηθούσες πολύ.
  5. Καλημέρα σας ,παρακαλώ εάν κάποιος γνωρίζει για έτοιμα προγράμματα φορτηγών αυτοκινήτων (Υπολογισμός αντοχής πλαισίου, μεγιστων καμπτικών ροπών,αντιστάσεων,αξόνωνκ.τ.λ.),κάποιες εταιρείες από τις οποίες να μπορώ να προμηθευτώ το πρόγραμμα. Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.