Μετάβαση στο περιεχόμενο

pyramidas

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Βασικα μου ειχε δημιουργηθει η εντύπωση οτι ένας πολιτικος μηχανικος σε μια οικοδομη δεν κάνει κάτι παρα μονο να εισάγει δεδομένα στον υπολογιστη και να βγαινουν τα στατικα. αυτο δεν είναι λάθος?Ο πολιτικος μηχανικος δεν βάζει την προσωπική του υπογραφη σε κάθε έργο χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και την εξυπνάδα του? εστω οτι δυο μηχανικοι αναλαμβαναν 2 ιδιες οικοδομες θα χρησιμοποιουσαν ακριβως τις ιδιες τεχνικες και το αποτέλεσμα θα ηταντο ίδιο? Υ.Γ Πρωτη φορα στη ζωη μου προβληματιζομαι τοσο πολυ για κατι.Αυτο φαινεται και απο την ωρα που γράφω αυτο το μηνυμα 4 και 50 τα ξημερωματα
  2. Ναι για κατατακτηριες λέω. Πάντως διαβασα αρκετά ποστ που αφορούν τους μηχανολόγους και αρξετά που αγορούν τους μηχανικους και διαπίστωσα οτι μου αρέσουν περισσότερο οι πολιτικοι μηχανικοι.Τελικα μου αρέσουν οι στατικές κατασκευες. Αρα δεν πρέπει να διαλέξ πολιτικός μηχανικός?
  3. νομίζω οτι πιο πολύ μου αρέσει μηχανολόγος.Σκεφτηκα να πάω μηχανολογος και μετά αλλα 2,5 χρονια για μηχανικος. Ισχυει οτι ο μηχανολόγος μπορει να βγαλει αδεια για 2οροφο κτισμα?
  4. Μόλις τελίωσα το σχολείο,έγραψα πολύ καλά στις πανελλήνιες και περνάω σε όποια σχολή θέλω.Το θέμα ειναι ότι είμαι ανάμεσα στους πολιτικούς και τους μηχανολόγους μηχανικούς. 1.οσο αφορα τους πολιτικους μηχανικους είναι μία δουλειά που μου αρέσει αρκετα και γενικότερα προσφέρεται για την Ελλάδα. 2.οσο αφορα τους μηχανολόγους είναι αυτό που μου αρέσει πιο πολύ από ολα αλλά το μονο που με προβληματίζει ειναι το θεμα της επαγγελματικής αποκατάστασης που μπορει να έχει στην Ελλάδα καποιος που θα τελειώσει τη σχολή. Θα ήθελα την γνωμη ατόμων που γνωρίζουν την αγορα εργασιας στην Ελλαδα και γενικοτερα γνωριζουν εκ των εσω τις δυο αυτες επιστημες. Ειμαι πολύ μπερδεμένος και δυσκολεύομαι να αποφασισω. Θα ηθελα επίσης να μου διευκρινισετε ως μηχανολογος τι ελευθερο επάγγελμα μπορω να κανω και τη σχεση των απολαβων μου με εναν πολιτικο μηχανικο Ευχαριστω πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.