Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

stefk

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

stefk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζετε που έχει δικαίωμα στην Ελλάδα να κάνει μεταπτυχιακό κάποιος απόφοιτος τει;Αναφέρομαι σε δημόσιο ίδρυμα!Επίσης για το εξωτερικό σε τι αντιστοιχεί ένα πτυχίο τει;τι βαρύτητα έχει;μπορείς ας πούμε να κάνεις αίτηση σε κάποιο μεγάλο πανεπιστήμιο ή δεν είναι '' αρκετό '' το πτυχίο αυτο;
  2. Φίλε μου αυτό που γνωρίζω σίγουρα είναι οτι θα μπεις από 2ο έτος και όχι εξάμηνο και οτι τα μαθήματα του 1ου έτους υποτίθεται οτι τα έχεις περασει επειδή έχεις ηδη κάποιες γνώσεις!Ελπίζω να βοήθησα!
  3. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!Απλά 8έλω να πω οτι ανέφερα τις κατατακτήριες σε κάποιο πολυτεχνείο γιατί πιστεύω οτι 8α δω ίσως λίγο πιο επιστημονικά το αντικείμενό μου.Δεν είναι το θέμα της υπογραφής...Και νομίζω έχω και μία αρνητική προκατάληψη προς τα κολλέγια,τουλάχιστον προς το παρόν.
  4. Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον,είναι και η πρώτη ανάρτηση που κάνω μιας και πέτυχα τυχαία το φόρουμ πριν κάτι μέρες!Φίλε μου σου εύχομαι καλή επιτυχία και θα είχε πλάκα αν τα καταφέρουμε και οι δύο να τα πούμε κι από κοντά στη σχολή!!ευχαριστώ και πάλι και καλό καλοκαίρι!
  5. Πιστεύεις δηλαδή οτι θα ήταν καλή ιδέα να τελειώσω τη σχολή μου,να βρώ δουλειά και παράλληλα να προσπαθήσω να μπώ στο πολυτεχνείο;Χωρίς να λέω οτι είναι εύκολο κι οτι θα τα καταφέρω,απλά θα ήθελα να ακούσω μία γνώμη!
  6. Πέρα από τα χρόνια και το αν θα δουλεύω παράλληλα,πιστεύετε οτι έχω λόγο να το κάνω;Να δώσω δηλαδή κατατακτήριες από τει μηχανολογίας για να μπώ στο πολυτεχνείο στους μηχανολόγους!ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.