Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nickgreek85

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nickgreek85's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Συνάδελφοι καλημέρα.... Έχω πάρει την εγκριση του ΕΟΤ για ένα μικρο ξενοδοχείο Για να βγάλω οικοδομική άδεια χρειάζεται να περάσει και ΕΠΑΕ ή είναι όπως παλιά (με την έγριση του ΕΟΤ δεν χρειάζεται ΕΠΑΕ) Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου στείλει το αντίστοιχο ΦΕΚ Ευχαριστώ
  2. Στοιχεία : Θέλω να αλλάξω χρήση σε μια 4όροφη οικοδομή 750τ.μ. (κτίριο κατοικιών) σε ξενοδοχείο με έκδοση οικ. αδ. και οχι με το Ν.4014/11. Η κατασκευή του κτιρίου έχει γίνει το 1983 και το αρχείο της πολεοδομίας δεν έχει τη στατική μελέτη. Προκειμένου να κάνω μια μελέτη στατικής επάρκειας του Φ.Ο. απο οπλισμένο σκυρόδεμα χωρίς να έχω κανένα στοιχείο για τη συγκεκριμενη κατασκευή σκεφτομαι το εξης: - Να απευθυνθω σε μια εταιρεία που με ειδικά εργαλεία - μηχανήματα "βγάζει ακτινογραφία" τον οπλισμό σε κολώνες κ δοκάρια. Έπειτα με ΚΑΝΕΠΕ να κάνω τη μελέτη στατικής επάρκειας του κτιρίου, να δω τα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν και έπειτα να μελετήσω την ενίσχυση του κτιρίου. Στο Μακροσκοπικό οπτικό έλεγχο το κτίριο φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Αν κάποιος συνάδελφος έχει - είχε σχετική εμπειρία πάνω στο θέμα παρακαλώ για επισημάνσεις, ίσως να μου προτείνει και κάποιες εταιρείες που μπορούν να με βοηθήσουν σχετικά με την έυρεση του υφιστάμενου οπλισμού ή κάτι που έχει να προσθέσει στη διαδικασία από την δική του εμπειρία...π.χ.(τι ζητάει η πολεοδομία σε αυτές τις περιπτώσεις κτλ..)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.