Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μαζί με τους χαιρετισμούς δεν στέλνεις και κανένα τυρί ή μήπως γιαούρτια;
  2. Καλό θα ήταν να μην υπάρχουν προθεσμίες αλλά επιπλέον θα πρέπει να γίνει πολεοδομικός σχεδιασμός τουλάχιστον εκεί που πραγματικά υπάρχουν οικιστικές πυκνώσεις και να σταματήσουν να λέγονται αυθαίρετοι ολόκληροι οικισμοί. Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θα δοθεί διέξοδος και σε αυτούς τους λίγους που δεν έχτισαν αυθαίρετα.
  3. Προτείνω να καλέσουμε στο γραφείο του Υπουργού. Αν διαμαρτυρηθούμε πολλοί μαζί υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να μας λάβουν υπόψη τους. Τηλ 2131513870-1-2.
  4. Σχετικά με την ασφαλιστική ικανότητα, σύμφωνα με την απάντηση που έλαβα και έχω παραθέσει παραπάνω, θα πρέπει ο συνάδελφος για να ανανεωθεί η ασφαλιστική του ικανότητα να περιμένει ένα χρόνο!!!!! Εκτός αν οι "προσπάθειες" του ΕΦΚΑ ευοδωθούν νωρίτερα και καταφέρουν να γίνεται "αυτόματα"!!!!
  5. Στο παρακάτω ερώτημα που είχα υποβάλει τον περασμένο Νοέμβριο που αντιμετώπισα πρόβλημα ασφαλιστικής ικανότητας ενώ είχα καταβάλει τις εισφορές στον ΕΦΚΑ : Επισημαίνεται ότι η προστασία της υγείας και η μέριμνα του κράτους για την υγεία των πολιτών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένου αυτών που έχουν καταβάλλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς. Παρακαλώ να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διορθώσεις, ώστε η ασφαλιστική ικανότητα να ενημερώνεται το αργότερο εντός 24ώρου από την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών διαφορετικά να με ενημερώσετε εγγράφως με ποια νομική βάση στερείται την πρόσβαση στην υγεία επί 15 μέρες μετά την εξόφληση των οφειλών; μετά από μεγάλη πίεση, καθώς όλοι δηλώνουν αναρμόδιοι, έλαβα την επισυναπτόμενη απάντηση ... Συμπέρασμα, ότι αυτό που αναφέρει ο ΕΦΚΑ στο σύστημα του ότι ενημερώνεται ανά δεκαπέντε μέρες είναι ολωσδιόλου ψευδές!!! Αυτό δε με τις "προσπάθειες" που αναφέρει η απάντηση είναι ότι πιο γελοίο!!!
  6. Τον περασμένο Νοέμβριο αντιμετώπισα πρόβλημα ασφαλιστικής ικανότητας ενώ είχα καταβάλει τις εισφορές στον ΕΦΚΑ και απευθύνθηκα στον ΕΦΚΑ μέσω email με το παρακάτω κείμενο: Επισημαίνεται ότι η προστασία της υγείας και η μέριμνα του κράτους για την υγεία των πολιτών είναι συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όλων των πολιτών, συμπεριλαμβανομένου αυτών που έχουν καταβάλλει δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους Ασφαλιστικούς Οργανισμούς. Παρακαλώ να γίνουν άμεσα οι απαραίτητες διορθώσεις, ώστε η ασφαλιστική ικανότητα να ενημερώνεται το αργότερο εντός 24ώρου από την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών διαφορετικά να με ενημερώσετε εγγράφως με ποια νομική βάση στερείται την πρόσβαση στην υγεία επί 15 μέρες μετά την εξόφληση των οφειλών; Το ερώτημα μου διαβιβάστηκε στο ΤΣΜΕΔΕ και μια υπηρεσία του ΕΦΚΑ και δυστυχώς ποτέ δεν έλαβα απάντηση. Η ασφαλιστική ενημερότητα διορθώθηκε, αλλά όχι το πρόβλημα καθώς το αντιμετώπισα ξανά πριν από μερικές μέρες. Οπότε προώθησα το ίδιο ερώτημα στον διοικητή του ΕΦΚΑ....Δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση... Επειδή κανείς στο ΤΣΜΕΔΕ δεν απαντούσε στα δεκάδες τηλεφωνήματα μου και επειδή το βρίσκω τριτοκοσμικό να πρέπει να πάω στο ΤΣΜΕΔΕ για να γίνει αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει αυτόματα σε κάθε ευνομούμενη χώρα, προώθησα παραπάνω το ίδιο ερώτημα. Απάντηση στο ερώτημα μου δεν πήρα, αλλά η ασφαλιστική ικανότητα διορθώθηκε. Δυστυχώς, από ότι κατάλαβα αν δεν κάνουμε κάτι συλλογικά θα αντιμετωπίσουμε ξανά το ίδιο πρόβλημα σε ένα χρόνο...
  7. Happy Birthday ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ!

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.