Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ioannis_Z

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ioannis_Z

  1. Λοιπόν συναδέλφισσα για μην αγχωνεσαι, επειδη ο Δημος δεν προκειται να ερθει ποτε!!! Ουτε τους δικηγόρους να εμπιστευεσαι σε τετοια , εδω θελει να προταξεις τον εαυτο σου μπροστα στη μάχη. Σου μιλω απο την εμπειρία μου σε πραξη αναλογισμου που εκανα εγω ως επισπευδων για να περασω στην περιουσία μου. Αφου είχα το ΦΕΚ της απαλλοτρίωσης, εκανα αιτηση στη Διευθυνση Εργων του Δημου για να λάβω άδεια απο το Δημοτικο Συμβούλιο για διανοιξη οδου δια ιδίων μέσων. Ελαβα την άδεια , πλήρωσα μηχανήματα απο την τσεπη μου, ειδοποιησα και την αστυνομία και με λιγο φωνη άνοιξα το δρόμο και μπηκα στην περιουσία μου μετα απο 6 χρονια αγωνα! Ο τρόπος που σου λέω αναφερεται στο άρθρο 19 του ΓΟΚ και είναι απολυτα σύννομος. Χρειαζεται βέβαια κατα τη διάνοιξη και επιβλεψη απο μηχανικο του Δήμου (τελείως τυπικα). Πρεπει να τους πιέσεις και σε αυτό. Αν δεν έχεις αντιδικίες δεν θα εχεις προβλημα στη διανοιξη. Πρέπει όμως να πληρώσεις τα μηχανηματα. Αλλιως δεν θα ανοιξει ποτε ο Δρόμος! Είναι απελπισία η κατασταση. Για να μου εκδωσουν άδεια διανοιξης ήθελαν και υψομετρικη μελετη της οδου , η οποια ευτυχως υπηρχε και ξεμπερδεψα. Κοιταξε τα παραπάνω που σου λέω και θα βρεις λύση. Εγω , το μηχανικο του Δήμου που μου υπεδειξε τον τροπο θα του κάνω εικονισμα!!!! Αλλιως δεν θα άνοιγε ποτε ο δρόμος και θα είχα αφορητη ταλαιπωρία, μιας και ο ιδιοκτητης του ρυμοτομουμενου αντιδρούσε. Κανε αυτο που σου είπα και λιγο τσαμπουκα παντα αν υπαρχει αντιδραση με συμβολη της αστυνομίας. Τι να κανουμε , στην Ελλαδα ζουμε και να μην πω χοντροτερα!
  2. Γεια σας παιδια εγω είμαι ιδιωτης , επισπευδοντας πραξης αναλογισμου για διανοιξη οδου εντος σχεδιου πολης. Επειδη ειχε προκυψει καποιο προβλημα με όμορους στο διανοιγμενο τμημα της οδου ο Δημος προεβη σε υψομετρικη μελετη για ολο το ΟΤ και επικυρωθηκε με ΦΕΚ. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν θα υπαρξει προβλημα σε μενα μετα την διανοιξη της οδου , λαμβανοντας υποψη οτι ο δρομος δεν θα ειναι ασφαλτοστρωμενος. Τοτε θα υπολογιστουν τα 40 εκατοστα για το χαλικι για την ευρεση της ερυθρας ή στο μελλον αν θα ασφαλτοστρωθει ο δρομος θα με χωσουν και 40 εκατοστα μεσα;; Θα εχω καθυστερηση σε εκδοση αδειας λόγω υψομετρων ( υπαρχει μελετη αλλα δεν εχει εφαρμοστει). Γενικά βλέπετε καποιο προβλημα να δημιουργειται απο την κατασταση;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.