Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tselepi katerina

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Φίλυρο Θεσσαλονίκης

tselepi katerina's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχάριστο παρα πολύ.δεν ήξερα ότι είναι μονο για 30 χρονια.μάλλον θα προχωρήσουμε κανονικά γιατί ο ιδιοκτητης θέλει μόνιμη λύση!ευχάριστο k πάλι! Τα greeklish απαγορεύονται, οπότε διορθώστε το μήνυμά σας. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Manolis gon
  2. καλημέρα! Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα του είμαι ευγνώμων. Έχω περίπτωση με ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. Στα χαρτιά και στα συμβόλαια είναι σαν 2 διαμερίσματα των 50 τ.μ. αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα των 100 τ.μ. Ο ιδιοκτήτης θέλει να το κάνει νόμιμο και στα χαρτιά. Ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις μου για την νομιμοποίησή του? μου είπαν να κινηθώ μέσω ΤΕΕ με την εγκύκλιο περί διαμερισματοποίησης. δεν ξέρω καν πως γίνεται αυτό. κ θα μπορέσω έτσι ή θα χρειαστεί τροποποίηση αδείας?το διαμέρισμα είναι Θεσσαλονίκη Ανατολικά. Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρη και ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. καλημέρα!να και γω τέτοιες απορίες έχω. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα του είμαι ευγνώμων. Έχω περίπτωση με ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. Στα χαρτιά και στα συμβόλαια είναι σαν 2 διαμερίσματα των 50 τ.μ. αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα των 100 τ.μ. Ο ιδιοκτήτης θέλει να το κάνει νόμιμο και στα χαρτιά. Ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις μου για την νομιμοποίησή του? μου είπαν να κινηθώ μέσω ΤΕΕ με την εγκύκλιο περί διαμερισματοποίησης. δεν ξέρω καν πως γίνεται αυτό. κ θα μπορέσω έτσι ή θα χρειαστεί τροποποίηση αδείας?το διαμέρισμα είναι Θεσσαλονίκη Ανατολικά. Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρη και ευχαριστώ προκαταβολικά.
  4. καλημέρα!να και γω τέτοιες απορίες έχω. Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος θα του είμαι ευγνώμων. Έχω περίπτωση με ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. Στα χαρτιά και στα συμβόλαια είναι σαν 2 διαμερίσματα των 50 τ.μ. αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα των 100 τ.μ. Ο ιδιοκτήτης θέλει να το κάνει νόμιμο και στα χαρτιά. Ποιες πρέπει να είναι οι κινήσεις μου για την νομιμοποίησή του? μου είπαν να κινηθώ μέσω ΤΕΕ με την εγκύκλιο περί διαμερισματοποίησης. δεν ξέρω καν πως γίνεται αυτό. κ θα μπορέσω έτσι ή θα χρειαστεί τροποποίηση αδείας?το διαμέρισμα είναι Θεσσαλονίκη Ανατολικά. Ελπίζω να είμαι ξεκάθαρη και ευχαριστώ προκαταβολικά.
  5. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..θα πω ότι κατάλαβα στο περίπου,αλλά απ' ότι κατάλαβα θέλει μεγάλη διαδικασία και αρκετή χαρτούρα..τουλάχιστον με κατατόπισες ως προς το πως θα ξεκινήσω.ευχαριστώ και πάλι.
  6. Καλως σας βρήκα και εγω..θελω να ρωτησω το πως μπορω να κανω το πτυχίο μου εργοληπτικό..είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός και εδω και 4 χρόνια δουλεύω ως ελεύθερος επαγγελματίας με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών. Έχω το γραφειάκι μου και παλεύω με την καθημερινότητα..αν μπορεί λοιπόν κάποιος να μου πει τι μπορώ να κανω.ευχαριστώ προκαταβολικά..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.