Μετάβαση στο περιεχόμενο

mpantel69

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

mpantel69's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου. Τώρα που το λες, σε όσες δουλειές (φρεσκάρισμα) έχω παρατηρήσει αυτό το είδος σκουριάς είναι σε περιοχές με αρκετό ψύχος και κοντά σε θάλασσα, οπότε η τοποθέτηση τους εξωτερικά ίσως να μην είναι και απαραίτητη τελικά.Εγώ προσωπικά δεν συμφωνούσα με την τοποθέτηση τους γενικώς και πιστεύω πως ένας καλός σοβατζής μπορεί να κάνει τέλειες γωνίες και χωρίς την χρήση αυτών. Από θέμα φθοράς, εάν χτυπηθεί μια γωνία το σημάδι θα το κάνει με ή και χωρίς γωνιόκρανο.
  2. Θα ήθελα να ρωτήσω, γιατί γαλβανισμένα γωνιόκρανα που δεν θα έπρεπε να σκουριάσουν, αποβάλουν υγρό σαν σκουριά στα εξωτερικά μέρη κτιρίων ? Έχω παρατηρήσει πως σε επαφή τους με μάρμαρα, το πρόβλημα αυτό είναι πιο μεγάλο και ευδιάκριτο.Είναι τα γωνιόκρανα που παράγουν την σκουριά αυτή ή κάποια χημική αντίδραση κατά την επαφή τους με άλλα υλικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.