Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

cbotsiaris

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων
  1. Καλησπέρα, Για διαμέρισμα υπό ανέγερση είμαι σε διαδικασία αναζήτησης ενδοδαπέδιας, αλλά τείνω όπως διαβάζω και εδώ, στην κλασσική λύση της με 12 εκ. συνολικό ύψος. Αντιλαμβάνομαι πως αντί για 8εκ. που είναι ένα κλασσικό δάπεδο ανεβαίνουμε 4 μόλις cm, οπότε για νέα κατασκευή δε βλέπω το λόγο να πάω σε σύστημα ξηράς δόμησης κλπ. Αυτές είναι οι σκέψεις μου. Εάν έχετε κάποιες προτάσεις για εγκαταστάτη (Αττική) στείλτε μου pm. ευχαριστώ !
  2. αλλη μια προσπάθεια να παρουν λεφτα απο τον κόσμο μυρίζομαι και απο όλους όσους κατευθυνονται προς τα εκει... Εχει κανεις ιδέα τι συμβαινει στην Ευρωπη κ ποιοι πιστοποιούν? Ή μηπως μιλαμε για μια ακόμη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ πρωτοτυπία????
  3. τι εστί 2 χρονια αποδεδειγμενη εμπειρία? Αποδείξεις εργων κλπ? Υπάρχει κάποια οδηγία?
  4. αυτη δεν ειναι λογικη παντως γιατι με αυτον τον τρόπο ας μην αφηνει κανεναν να χτιζει σπιτια να βαζει λεβητες κ φωτα αν δεν εχει συμπληρωσει 5-10 χρονια εργασιας, αφου μόνο το πτυχιο ( κ το μεταπτυχιακό κ το διδακτορικο) δεν φτανει.... Αυτο μας εφαγε στο γιουνανισταν...η εμπειρία!!!!
  5. η πιστοποιηση/καταρτιση ειναι απαραιτητη γιατι αλλιώς πώς θα μάθει ο μηχανικος να περναει τιμες στο εξελ κ να εξάγει τα πιστοποιητικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.