Μετάβαση στο περιεχόμενο

elenk

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

elenk's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Α ΟΚ! δεν το γνώριζα. Όχι δεν υπάρχει κάποιος λόγος που θα θελα να φαίνεται απλά επειδή στα προηγούμενα έργα φαινόταν φοβήθηκα μήπως είναι πρόβλημα. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
  2. Καλημέρα σας, γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο μπορεί να μην εμφανίζεται η τραπεζική συναλλαγή σε ένα έργο ; Έχω καταθέσει την αμοιβή μου καθώς και την εισφορά προς ΤΣΜΕΔΕ στην Εθνική κανονικότατα πριν 3 μήνες και η συναλλαγή δεν εμφανίζεται. Στο ΤΕΕ δεν μπόρεσαν να με διαφωτίσουν...
  3. Εχω κάνει μια τεχνική έκθεση ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Παρουσίασα ουσιαστικά ποιες και πως ακριβώς είναι οι Η/Μ εκγαταστάσεις μέσα στο κατάστημα (χώρος συνάθροισης κοινού για την ακρίβεια). Ηλεκτρολογική εγκατάσταση : Περιέγραψα τον πίνακα, κυκλώματα (ασφάλειες,διατομες κτλ) Θερμανση : Περιέγραψα λέβητα, κυκλοφορητη (ισχύς, μοντέλο) Ομοιώς και με την ίδια λογική ψύξη, εξαερισμός, υδρευση, αποχετευση (απλή αναφορά στις εγκαταστάσεις φυσικά), πυροπροστασία. Και εγώ πριν το ξεκινήσω έψαχνα λεπτομέρειες στο ΤΕΕ και στην πολεοδομία αλλά δυστυχώς κανείς δεν ξέρει τίποτα. Κάνε απλά μια όσο το δυνατόν καλή περιγραφή των όσων θα δεις μέσα στο κατάστημα, βγάλε πολλές φωτογραφίες θα βοηθήσουν στη σύνταξη της τεχνικής έκθεσης.
  4. Καλημέρα, κάποιος γεωπόνος ανοίγει ένα κατάστημα, μέσα σ'αυτό θα υπάρχει αποθήκη φαρμάκων με σύστημα εξαερισμού. Από την περιφέρεια του ζητάνε να υπάρχει φίλτρο που να συνοδεύεται από Πιστοποιητικό και Υπεύθυνη Δήλωση Μηχανολόγου. Στην ίδια υπηρεσία του είπαν ότι δεν γνωρίζουν λεπτομέρειες για το τι είδους φίλτρο πρέπει να είναι αυτό (π.χ. ενεργού ανθρακα κτλ.). Ξέρει κανένας συνάδερφος περισσότερα? Ή αν μπορεί να με κατατοπίσει κανείς που ακριβώς να ψάξω. Ευχαριστώ.
  5. Ναι, λογικά πρέπει. Εμένα μου είπε ο διευθυντής στην ΕΠΑ.Σ ότι τη σύμβαση που υπέγραψα πρέπει να την πάω στο ΤΣΜΕΔΕ. Σήμερα τηλεφωνούσα στο ΤΣΜΕΔΕ για να μάθω αλλά φυσικά δεν απαντούσε κανείς. Εγώ πάντως έμαθα το άλλο περίεργο από τον λογιστή μου. Μου είπε ότι δε μπορώ να είμαι και ελευθερος επαγγελματίας και ωρομίσθια στον ΟΑΕΔ και ότι πρέπει να κάνω διακοπή απο την εφορία! Ρώτησα και συναδέρφους στον ΟΑΕΔ και μου είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Γνωρίζει κανείς κάτι?
  6. Μπορεί κάποιος που προσλαμβάνεται ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός στις σχολές του ΟΑΕΔ να είναι ταυτόχρονα δηλωμένος στην εφορία και ως ελεύθερος επαγγελματίας ?
  7. Η ερώτηση μου δεν είχε συγκεκριμένο σκοπό. Κυρίως εγκυκλοπαιδικά ρώτησα. Πάντως αναφερόμουν στην εξωτερική/επιφανειακή θερμοκρασία.
  8. Και μια ερώτηση σχετικά με τον Μ/Σ πάνω στο στύλο. Σε τι θερμοκρασίες αντέχει (με δεδομένο ότι είναι εκτεθειμένος και το καλοκαίρι) ? Δεν υπάρχει πρόβλημα? Για παράδειγμα σε έναν υποσταθμό ΜΤ σε μεγάλο κτίριο, για τους Μ/Σ λαμβάνεται υπόψην η θερμοκρασία να μην υπερβαίνει τους 40 oC (απ' όσα ξέρω σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί είμαι νέα συνάδερφος). Στην περίπτωση του στύλου της ΔΕΗ τι γίνεται? Είναι άλλες οι προδιαγραφές του Μ/Σ ? Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.