Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sofia_

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Αγαπητέ dib, σ ευχαριστώ για την απάντηση σου στο ερώτημα μου. Οι άνθρωποι εδώ που είμαι εγώ αναιρούν κάθε τί που λέω (που λέει ο νόμος). Το πρόβλημα το έχω με τους ανθρώπους και όχι με το νόμο και χαίρομαι που το έχεις αντιληφθεί...όμως μακάρι να ήταν αυτό το πρόβλημα (το οικονομικό δλδ). Δυστυχώς δεν είναι!! Εδώ απλά συμβαίνει το εξής: δεν θέλουν να με εξυπηρετήσουν γιατί εξυπηρετούν κάποιον άλλον..
  2. Πείτε μου παρακαλώ όποιος γνωρίζει...το άρθρο 38 του Ν.3325/2005 (Ιδρυση και λειτουργία βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων) υπάρχει περίπτωση να αφορά μόνο τον νομό Αττικής;
  3. Καλησπέρα, το ΠΔ 84/84 αφορά τον νομό Αττικής. Η δική μου υπόθεση αφορά εκτός Αττικής. Άρα αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο ή όποιος γνωρίζει ας μου πεί. Ευχαριστώ. Καλησπέρα σε όλους! Για να γίνω πιο σαφής σε ότι αναφέρω παραπάνω, θέλω να μάθω το εξής:το 1993 έγινε έναρξη της επιχείρησης της μητέρας μου (επαγγελματικό εργαστήριο χαμήλης όχλησης). Ποιός νόμος για την ίδρυση βιοτεχνικών εγκαταστάσεων ήταν σε ισχύ τότε? (Βρίσκομαι εκτός νομού αττικής, άρα δεν είναι το ΠΔ 84/84). Ευχαριστώ και πάλι. ──────────────────────────────────── Χρησιμοποιήστε το edit για να μην κάνετε συνεχόμενες δημοσιεύσεις.
  4. Ότι έχει να κάνει με τον Ν.3325/2005...πριν από αυτόν υπήρχε σε ισχύ ο Ν.2965/2001 και ακόμα πιο πρίν ο Ν.2516/1997 για τον νομό Αττικής. Γνωρίζει κανέις ποιός νόμος ήταν σε ισχύ πριν το 1997; (Σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία βιοτεχνικών εγκαταστάσεων) Ευχαριστώ εκ των προτέρων Θα μου απαντήσει κανείς;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.