Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Thea Par

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Thea Par

  1. Ας ανοιξει το επαγγελμα. Να κλεισει ομως οριστικα το αχρηστο ΤΕΕ.....
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι, Θα ήθελα τη βοηθειά σας στο εξής ζητημα.Επι ορόφου υφιστάμενης οικοδομης η ιδιοκτήτρια θέλει να χωρίσει το οροφοδιαμέρισμα σε 2 μικρότερα.Στην περίπτωση αυτή τι ειδους αδεια θα πρέπει να εκδοθεί; Υπάρχει δυνατότητα έκδοσης άδειας εργασιών μικρής κλίμακας ή οχι; Η αμοιβή αυτης της περίπτωσης πως υπολογίζεται; Ευχαριστώ
  3. Επίσης θα ήθελα οποιος μπορεί να μου εξηγήσει τη διαφορά στην τιμή εκκίνησης ζώνης που μου ζηταει το πρόγραμμα για τον υπολογισμό των αμοιβων και στη τιμη ζώνης που μου ζητάει στον υπολογισμό του ΕΚΚΟ. Είναι το ίδιο πράμα η είναι διαφορετικες τιμες που πρέπει να εισάγω για τον υπολογισμό αμοιβών και ΕΚΚΟ αντίστοιχα; Ευχαριστώ.
  4. Παιδια καλησπέρα Κατέβασα μια δικιμαστική εκδοση του λογισμικου ΑΔΕΙΑ 9 της 4Μ ωστε να δω τι παίζει με τον υπολογισμό των αμοιβών.Στα δεδομενα που ζητάει το προγραμμα υπάρχει και η τιμη εκκινησης ζώνης. Στις βιβλιοθήκες του προγράμματος υπαρχουν τετοιες τιμες αλλά μόνο για τα διαμερίσματα της Αθήνας και της Αττικης και μαλιστα σε δραχμές. Που θα μπορούσα να βρω τιμες εκκινησης ζώνης για άλλες περιοχές; Ευχαριστώ Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  5. Συνάδελφοι καλησπερα, ειμαι νέος αρχιτεκτονας που σύντομα θα ασχοληθώ με την πρωτη δική μου μελετη.Θα ήθελα την αποψη σας για τα προγράμματα υπολογισμού αμοιβών,τις εμπειρίες ας απο τη χρηση τους (αν ειναι ευκολόχρηστα κτλ) καθως και τις οποιες προτάσεις σας γιατι συντομα θα κληθώ να αποκτήσω μια τετοια εφαρμογή. Εργάστηκα σε ενα μόνο γραφείο μεχρι στιγμ'ης στο οποιο χρησιμοποιουσαν τις εφαρμογές της civiltech αλλα άκουσα και κοίταξα και αυτές της 4Μ. Γεγονος είναι πως από υπολογισμό αμοιβών δεν έχω ικανοποιητική εμπειρία και θα δυσκολευτώ αρκετά, χωρια που το όλο ζήτημα των αμοιβών-φορολογικών μπορώ να πω πως με αγχώνει. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια συμβουλή και άποψη Παρατήρηση: Χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση πριν ανοίξετε καινούριο θέμα. ck Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία ανεξάρτητα της επαγγελματικής σας ιδιότητας. Ένας Πολιτικός Μηχανικός πχ δεν δημοσιεύει ένα θέμα που αφορά "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών" στην ενότητα των "Πολιτικών Μηχανικών". Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.