Μετάβαση στο περιεχόμενο

kskempes

Members
  • Περιεχόμενα

    27
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kskempes's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καιρός ήταν να απελευθερωθεί το μεταφορικό έργο των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα. Έχουμε την TRAINOSE να είναι μονοπώλιο και ανεχόμαστε κάθε τι (καθυστερήσεις, αναμονές, υπερπληρότητα δρομολογιών κλπ). Καιρός να μπει μια τάξη και μέσω του ανταγωνισμού, να συμμορφωθεί και να είναι σωστή απέναντι στους πελάτες της.
  2. Συνάδελφοι, να κάνετε ανάλυση φωτισμού-αερισμού κάθε αίθουσας (ακόμα και της γραμματείας). Μου είχαν επιστρέψει πίσω φάκελο επειδή δεν είχα κάνει ανάλυση φωτισμού αερισμού και έκανα εκ νέου κάτοψη, όπου ανέγραφα τις διαστάσεις των ανοιγμάτων (πλάτος-ύψος-ποδιά) και σε πινακάκι έγραφα το εμβαδόν αυτών και ότι είναι μεγαλύτερα του 10% και 5% για τον φωτισμό και τον αερισμό αντίστοιχα.
  3. Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα και δεν είναι το unicode system, το ήλεγξα. Εμένα δε μου τα βγάζει όλα "κινέζικα". Μερικά βγάζει. Αν πατήσω διπλό κλικ για επεξεργασία, μου εμφανίζει το κανονικό κείμενο αλλά αν δεν το διορθώσω συνεχίζει να φαίνεται κινεζικο αν "βγω" από την επεξεργασία. Βρήκε κανείς λύση??
  4. Συνάδελφοι καλησπέρα! Πρόσφατα, πήρα υπολογιστή και λόγω τεχνολογίας επεξεργαστή μπορώ να εγκαταστήσω μόνο Windows 10 (δεν υπάρχουν drivers για την motherboard κλπ για παλαιότερες εκδόσεις των Windows). Το θέμα μου όμως είναι ότι πλέον δεν μου τρέχει το Coords. Έχω την έκδοση 1.6 (δε ξέρω αν κυκλοφορεί καμιά πιο πρόσφατη). Μπορεί κάποιος συνάδελφος να βοηθήσει?
  5. Χάνει αρκετά ή είναι δικό μου λάθος;; Έκανα εξαγωγή 2-3 φωτογραφίες και πήγα να τις εισάγω με το raster σε τοπογραφικά μου διαγράμματα και η εικόνα σε σχέση με το διάγραμμα είχε απόκλιση 10-15 μέτρα.
  6. kskempes

    CoordGR

    Τι πρέπει να κάνω για να τρέχει σε windows 10 ;;
  7. kskempes

    AllInOne

    Το αρχείο είναι της μορφής .msi. Πώς γίνεται εγκατάσταση;;
  8. Αξίζει να μπείτε στη σελίδα του Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (www.ses.gr) και να δείτε το δελτίο τύπου καθώς και ένα report με τις θέσεις του Συλλόγου επί του νέου νομοσχεδίου. Αναφέρονται σε όλα όσα προβλέπει το νέο νομοσχέδιο και, όσον αφορά την αύξηση των ορίων ταχύτητας, είναι εντελώς αντίθετοι με αύξηση του ορίου στα 150 χλμ/ώρα. Οι μειώσεις των τροχαίων οφείλονται σε πολλούς λόγους. Παραθέτω μερικούς... 1. Το 2010 ξεκίνησε η οικονομική κρίση και επομένως, α. μειώθηκαν οι μετακινήσεις με ΙΧ, λόγω κόστους β. μειώθηκαν οι μετακινήσεις αναψυχής (διακοπές, βόλτες κλπ) γ. μειώθηκαν οι μετακινήσεις εξαιτίας της ανεργίας Άρα, λιγότερες μετακινήσεις, λιγότερα ατυχήματα. 2. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν υπάρξει ραγδαίες εξελίξεις στο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Νέα τεχνολογικά επιτεύγματα αύξησαν κατά πολύ την ενεργητική και παθητική ασφάλεια των οχημάτων και επομένως και των επιβατών (αυτό αφορά τα θανατηφόρα οχήματα) 3. Οι υποδομές βελτιώθηκαν με τα νέα, σύγχρονα δίκτυα αυτοκινητοδρόμων (Εγνατία οδός, ΠΑΘΕ κλπ κλπ)
  9. Από τον τίτλο βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι τροποποιήσεις-διορθώσεις είναι ενσωματωμένες στα κείμενα, σωστά?
  10. Σε οικόπεδο 2000 τμ έχω διώροφη κατοικία συνολικής δομημένης επιφάνειας 400 τμ (200 ισόγειο και 200 όροφος), αυθαίρετη ανευ αδείας αποθήκη 130 τμ και στέγαστρο άνευ αδείας 40 τμ. Με βάση του υπολογισμούς πάει κατηγορία (5). Θα κάνω ΔΕΔΟΤΑ ξεχωριστά για την αποθήκη και ξεχωριστά για το στέγαστρο?? Διάγραμμα κάλυψης θα υποβάλλω της αδείας της διώροφης οικοδομής?
  11. Έχει κάνει κανένας οριστική υπαγωγή "διαφορετικής διαμερισμάτωσης"?? Όταν αναφέρει ο νόμος ότι : "η διαφορετική διαμερισμάτωση (...) υπάγεται στις διατάξεις του παρόντος νόμου (...) και υποβάλλεται κάτοψη αποτύπωσης της υφιστάμενης κατάστασης" , εννοεί ότι μόνο αυτό υποβάλλεται σαν δικαιολογητικό ή θέλει και τα υπόλοιπα (τοπογραφικό, διάγραμμα κάλυψης, τομή, ΔΕΔΟΤΑ κλπ) ???? (Εννοείται ότι υπεύθυνες δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις κλπ θα τα θέλει λογικά)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.