Μετάβαση στο περιεχόμενο

amouriki

Members
 • Περιεχόμενα

  53
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά amouriki

 • Κατάταξη:
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  θεσσαλονικη
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!Στη σύσταση σε καμία ιδιοκτησία δεν αναγράφονται τα τμ των αποθηκών. Αν πάω με διαμερισματωση, θα χρειαστώ συναίνεση;
 2. Καλησπέρα. Μου ζητήθηκε βεβαίωση για διαμέρισμα με αποκλειστική χρήση αποθήκη. Το πρόβλημα είναι ότι τόσο στη σύσταση όσο και στα συμβόλαια αγοράς αναφέρεται η αποθήκη Α3 χωρίς τετραγωνικά. Ο ιδιοκτήτης δηλώνει 4.00 τμ (προφανώς από δική του καταμετρηση). Η αποθήκη βρίσκεται σε υπόγειο πολυκατοικίας με άλλες αποθήκες. Στην πολεοδομική κάτοψη το υπόγειο είναι μια ενιαία επιφάνεια χωρίς αποθήκες. Τι κάνω??
 3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Πρόκειται για ένα χώρο περίπου 160 τμ με αρχική χρήση από άδεια κατάστημα. Κάποια στιγμή νοικιάστηκε κ άλλαξε χρήση σε γυμναστήριο με οικοδομική άδεια. Τώρα θέλουν να γίνει μίνι μάρκετ. Απαιτείται αλλαγή χρήσης; Μην ανοίγεις το ίδιο θέμα ή ερώτημα σε διαφορετικά νήματα. To άλλο ίδιο θέμα σου αποσύρθηκε. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
 4. Καλημέρα, δεν είμαι σίγουρη αν υπάρχει αντίστοιχη ερώτηση. Αυθαίρετη αποθήκη στο δώμα πάει με μειωτικό συντελεστή?
 5. Καλημέρα, επειδη έχω χαθεί στη μετάφραση και στα νούμερα αν μπορείτε να με διαφωτίσετε έχω μεικτές αποδοχές 310,85 ευ΄ρω. ο εργοδότης μου πληρώνει 62,17 για εφκα (μισθωτή μηχανικός χωρίς μπλοκάκι). τι θα πληρώσω επιπλέον????
 6. Καλημέρα, επειδη έχω χαθεί στη μετάφραση και στα νούμερα αν μπορείτε να με διαφωτίσετε έχω μεικτές αποδοχές 310,85 ευ΄ρω. ο εργοδότης μου πληρώνει 62,17 για εφκα (μισθωτή μηχανικός χωρίς μπλοκάκι). τι θα πληρώσω επιπλέον????
 7. σύμφωνοι, αλλά ρωτάω (λίγο πονηρά) επειδή αναφέρεται σε αυθαίρετες κατασκευές - την αλλαγή χρήσης χωρίς επιβάρυνση προς το δυσμενέστερο τη θεωρούμε κατασκευή?
 8. Καλημέρα, σε ακίνητο (μεζονέτα) έχει γίνει αλλαγή χρήσης υπογείου, κλείσιμο ημιυπαιθρίων και μια επέκταση στον όροφο (επέκταση εντός του περιγράμματος του κτιρίου-επέκταση σε αίθριο) 14,18 τμ. . Το ερώτημα είναι αν απαιτείται μελέτη στατικής επάρκειας καθώς τα υπόλοιπα εξαιρούνται της υποχρέωσης υποβολής ΜΣΕ? πάει αθροιστικά για <25,00 τμ ?
 9. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί το ερώτημα αλλά σε περίπτωση άυθαίρετης αλλαγής όψεων σε οριζόντια ιδιοκτησία πολυκατοικίας απαιτείται συναίνεση της πλειοψηφίας για τακτοποίηση? Ρωτάω γιατί σε κάθε περίπτωση για άδεια θα χρειαζόταν..ευχαριστώ!
 10. καλημέρα! υπάρχει κάποιο πρότυπο γιατί μου ζήτήθηκε μελέτη προσβασιμότητας σε μια αλλαγή χρήσης
 11. Καλησπέρα, ερώτηση όταν υπολογίζουμε τις υπερβάσεις τις πάμε βάσει της περιόδου που έγιναν (που ίσχυαν άλλοι ΓΟΚ) ή βάσει ΝΟΚ?
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.