Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

skorosis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

skorosis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

2

Φήμη στην κοινότητα

  1. και ολο αυτο χωρις να βγαινουν καινουριες αδειες προσωρινων ε? οποιος προλαβε προλαβε κοινως
  2. ΣΕ ΠΕΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΣΚΕΛΕΤΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
  3. θεωρω πως μετα απο τις 21 σελιδες συζητησης σε αυτο το θεμα και απο τις απειρες ωρες προφορικης συζητησης μεταξυ μας ειναι πως ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ... ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ-ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΑΣ ΜΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΑΛΛΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ή ΕΡΩΤΗΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ...ΚΟΙΝΩΣ, "ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΑ"
  4. Γεία σας,θα ήθελα την βοηθεια σας... σε οικοδομη η οποία εχει εκδοθεί αδεια το 1980 εχει γίνει εξαντληση συντελεστη κάλυψης,παρόλα αυτα μεταγενέστερα έχει κτιστεί στον ακάλυπτο ένα δωμάτιο 8 τετραγωνικων μέτρων που αποτελει και την υπερβαση του συντελεστη κάλυψης...σε αυτη την περιπτωση στην πολεοδομια υπαρχει περιπτωση να βγαλουν καποιο προστιμό ή κατευθειαν κατεδάφιση???επιπροσθέτως επειδη το ισογειο της οικοδομης εχει 2 μαγαζια εχει κτιστει τοιχος για να διαχωριζετε ο ακαλυπρος του καθενος,ενας τοίχος ύψους 2 μέτρων,ο οποίος δεν φαινεται στην αδεια φυσικα και ουτε εχει γίνει καποια συμβολαιογραφικη πράξη... όλα αυτα γινονται φυσικα υπο την απειλή καταγγελίας...
  5. ιδιοκτητης τυφλού γηπέδου εκτος σχεδιου >4000 τ.μ. ζητά απο όμορη ιδιοκτησία η οποία εχει προσωπο σε δρομο να περασει δρομο μεσα απο αυτη την ιδιοκτησια για να αποκτησει προσβαση...ποια διαδικασια ακολουθειται σε αυτη την περιπτωση???υπαρχει συνενοηση μεταξυ των ιδιοκτητων???ο ιδιοκτητης που ζητα την προσβαση εχει υποχρεωση να αποζημειωσει τον μπροστα η πρεπει δια νομου να διανυχθει ο δρομοσ χωρισ να αποζημειωσει και αν ισχυει αυτο ποιοσ θα ορισει που ακριβως θα περασει ο δρομοσ??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.