Μετάβαση στο περιεχόμενο

CAPRICE_

Members
  • Περιεχόμενα

    155
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

2.048 profile views

CAPRICE_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done

Recent Badges

11

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το έχω σκεφτεί αλλά από την άλλη δεν γίνεται να περάσει έτσι τέτοιο πράγμα. Τέτοια ασχετοσύνη κι ευθυνοφοβία δεν έχω ξαναδεί. Κάποια στιγμή μου είχε πει: "Γιατί δεν την κάνεις την περίφραξη με συρματόπλεγμα να μη χρειαστείς άδεια να μην μπλέκομαι κι εγώ? Ή βγάλτην με βεβαίωση όρων δόμησης" με ευθύνη δική σου.
  2. Είμαι στην ίδια κατάσταση. Προσπαθώ να συγκρατηθώ και προσπαθώ όσο γίνεται πιο απλά να εξηγήσω και στον πελάτη μου τον παραλογισμό της όλης ιστορίας. Εϊναι απίστευτο.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα και πάλι. Είμαι εκτός θέματος πλέον, το ξέρω, απλώς γράφω εδώ επειδή είναι σε συνέχεια με το παραπάνω. Συγγνώμη για το εκτός θέματος αν χρειαστεί το μεταφέρουμε αλλού. Η υπηρεσία μου γύρισε την αίτησή μου πίσω και μου λέει ότι επειδή είμαι εκτός σχεδίου, κι επειδή ανήκω σε πρωτογενή τομέα η διάστρωση με άσφαλτο και 3Α προσμετράται στην κάλυψη μιας και η διαμόρφωση γίνεται με συμπαγή υλικά. Υπάρχει κάποια διάταξη που μου διαφεύγει? Ισχύει κάτι άλλο σε σχέση μ αυτά που γνωρίζουμε? (Στο τηλέφωνο δεν μπορώ να βρω κανέναν από την συγκεκριμένη πολεοδομία)
  4. Ειλικρινά, δεν μπορώ να φανταστώ τί τραβάνε οι συνάδελφοι που βγάζουν πιο "σοβαρές" άδειες στη συγκεκριμένη πολεοδομία.
  5. Με τα πολλά, και με βάση το νόμο πείστηκε ότι δεν απαιτείται έγκριση εισόδου - εξόδου. Αλλά μου έβγαλε άλλο φασούλι. Λόγω του ότι σε ένα κομμάτι του γηπέδου θα ρίξουμε 3Α, μου ζητάει να μετρήσει στην κάλυψη η επιφάνεια που θα διαστρωθεί με 3Α ! Έμπλεξα..
  6. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Την ίδια άποψη έχω κι εγώ, απλώς η πολεοδομία έχει άλλη άποψη και μου ζητάει έγκριση εισόδου-εξόδου και προσπαθώ να την πείσω για τα παραπάνω..
  7. Καλησπέρα, σε αγροτεμάχιο με πρόσωπο σε αγροτικό δρόμο, βγάζω οικοδομική άδεια ΜΟΝΟ για περίφραξη, (που φυσικά σε κάποιο σημείο θα υπάρχει άνοιγμα για την είσοδο μέσα στο αγροτεμάχιο). Όπως είπα και πριν η οικοδομική άδεια αφορά μόνο περίφραξη. Ούτε κατοικία, ούτε κτίριο ούτε τίποτε άλλο. Χρειάζομαι έγκριση εισόδου - εξόδου από την αρμόδια τεχνική υπηρεσία?
  8. Ανήκει σε Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου. Η οικοδομική άδεια του υφιστάμενου κτίσματος βγήκε το 2020 και πέρασε επίσης από Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής
  9. Είναι εκτός σχεδίου εκτός οικισμού. Απλά το Σ.Α. στις Κυκλάδες έχει μέσο όρο έγκρισης ένα οκτάμηνο και λέω μήπως μποροώ να το αποφύγω..
  10. Καλησπέρα. Έχω πελάτη σε νησί των Κυκλάδων που θέλει να κατασκευάσει σε νομίμως υφιστάμενο κτίσμα πισίνα τύπου compact με ΕΕΔΜΚ, και να κανει και κάποιες εσωτερικές διαρρυθμίσεις εντος του κτίσματος χωρίσα φυσικά να αλλάζουν οι όψεις και η στατιτκότητα του κτίσματος. Η ερώτηση είναι η εξής; Χρειάζεται να περάσει και Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής για αυτές τις εργασίες;
  11. Έχει πρόβλημα η σελίδα του ΕΦΚΑ ή μόνο εγώ δεν μπορώ να κατεβάσω το ειδοποιητήριό μου?
  12. Καλησπέρα, για άδεια κατηγορίας 3 που εκδόθηκε χωρίς προέγκριση, έχουμε αύξηση της δόμησης άρα χρειάζεται αναθεώρηση. Χρειάζεται προέγκριση για την αναθεώρηση βάσει άρθρου 35 παράγραφος 1 ?? Ή μήπως έχει βγει τίποτε άλλο?
  13. Το ίδιο μήνυμα και σε μένα. Χτες πάντως έμπαινε κανονικά στο σύστημα, αλλά δεν φαινόταν η πληρωμή η οποία έχει γίνει από 24/2
  14. Καλησπέρα, έχω στα χέρια μου τοπογραφικό διάγραμμα οικοδομικής άδειας εντός σχεδίου που εκδόθηκε το 1989, το οποίο δεν έχει γραμμένη τη δήλωση του Ν. 651/77. Δεν είναι αρκετά πρόσφατη η άδεια για να μην υπάρχει η συγκεκριμένη δήλωση? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.