Μετάβαση στο περιεχόμενο

dkalaitzidis

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

dkalaitzidis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πει αν επιτρέπεται να κάνει ωφελούμενος αίτηση για την ίδια οικία -στο νέο εξοικονομώ που αναμένεται να βγει- ενώ ήδη έχει εγκριθεί ήδη στο εξοικονομώ 2 και πρόκειται να ολοκληρώσει τις παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα..(θέλει να προσθέσει και θέρμανση που είχε ξεχαστεί να βάλει στο ΙΙ) ...Επιτρέπεται να τρέχει αίτηση και στα δύο ή θα πρέπει να ακυρώσει τη τωρινή αίτηση και να κάνει εκ νέου στο καινούριο?
  2. lenaki85 πως το έλυσες??? Γιατί εμένα μου βγάζει μονίμως το μνμ οτι υπάρχει 1 λάθος (δεν έχει οριθεί τ'ύπος κτιρίου -νέο,παλιό,κλπ) και δε μπορώ να δω την ενεργειακή κατάταξη κλπ παρά μόνο αν το ανεβάσω στο buildingcert! διαδικασία που απαιτεί πολύ έξτρα χρόνο φυσικά!
  3. ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχει σημασία όμως οτι το τμήμα του υπογείου που βρίσκεται κάτωθεν του εξώστη δεν επηρεάζει ενεργειακά καθόλου το σπίτι? (παρά μόνο το τμήμα του υπογείου που είναι ακριβώς από κάτω από τη κατοικία)?
  4. Καλησπέρα. ήθελα να ρωτήσω, σε μονοκατοικία με ημιυπόγειο όπου το μικρότερο τμήμα του υπογείου βρίσκεται κάτω από το κύριο χάωρο της κατοικίας και το μεγαλύτερο κάτω από τον εξώστη, ποια τετραγωνικά μη θερμαινόμενου χώρου πρέπει να προσμετρήσω ? το σύνολο του υπογείου ή μόνο το τμήμα που εφάπτεται της κατοικίας?
  5. Δηλαδή δε πρόκειται να γίνει έλεγχος συμβολαίων? Θα γίνεται μόνο διασταύρωση του Ε9 με το Ε1?
  6. Καλησπέρα. Να κάνω κι εγώ μία ερώτηση. Πως αποδεικνύεται η κυριότητα του ακινήτου?? Δεν αναφέρεται πουθενά οτι χρειάζεται προσκόμιση συμβολαίου στα δικαιολογητικά,.Και αναρωτιέμαι...αν έχει ο πελάτης ένα διαμέρισμα το οποίο δηλώνει κανονικά στο Ε9,αλλά, δεν έχει σύσταση για το εν λόγω διαμέρισμα, -αλλά επειδή ήταν οικοπεδούχος και εργολάβος της οικοδομής -προς 25ετίας- κι επειδή τότε δε χρειαζόταν η πράξη σύστασης παρά μόνο στη περίπτωση πώλησης του εκάστοτε διαμερίσματος πως μπορεί να αποδείξει οτι είναι κύριος?
  7. σύμφωνα με την εγκύκλιο 4 άρθρο 11 (22) Παρ. 3 : Κληρονόµοι ακινήτων µε αυθαιρεσίες καταθέτουν συµπληρωµατικά το Ε9 του αποβιώσαντος δικαιοπαρόχου. Στις περιπτώσεις που στο έντυπο Ε9 αναφέρεται η αυθαίρετη κατασκευή και ο χρόνος κατασκευής της, θεωρείται ως δηµόσιο έγγραφο από το οποίο αποδεικνύεται ο χρόνος ολοκλήρωσης της κατασκευής ή/και ο χρόνος εγκατάστασης της χρήσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το Ε9 του ιδιοκτήτη ως αποδεικτικό παλαιότητας του αυθαιρέτου?
  8. σε ευχαριστώ rodag για την παρατηρηση σου...μήπως τα έχεις δουλέψει?
  9. έχω μία καλή πρόταση απο εταιρία για τα συγκεκριμμένα πάνελ..είναι Γαλλικά και η εταιρεία tenesol είναι θυγατρική της total.....η τιμή τους πολύ οικονομική... τα έχει δουλέψει καποιος? καποια βοήθεια σχετικά με τα χαρακτηριστικά? TENESOL220-240-60PP.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.