Μετάβαση στο περιεχόμενο

zikos1531975

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

zikos1531975's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. για την εστία ειναι γαλική ΕΝ 13229.και η καμιναδα ΕΝ 1856-1 της atritube 250 mm εσωτερική διάμετρο διπλου τοιχώματος μονωμένη 25mm πετροβάμβακα, χωρίς εμπόδια σε περιμετρική ακτίνα 12 μετρων..ευχαριστώ για την απάντηση σου...
  2. γειά σε όλους και καλό χειμώνα!!εγκατέστησα πριν κάνα 2 μήνες μια ενεργειακή εστία δυναμικότιτας 17kw.κάνει διπλή καύση(καίει και τα καπναέρια)την εχω δουλέψει 20 ώρες και ακόμη θα έχει μυρωδιά μαντεμιού για τουλάχιστον 30 ώρες ακόμη.αυτό που με ανυσηχεί ειναι οτι στα δωμάτια οπου έχουν τοποθετηθεί περσίδες για να εισέρχεται θερμός αέρας φτάνει και μια οσμή καμένου ξύλου.εχει τοποθετηθεί μοτέρ οροφής περίπου στα 7 μέτρα μακριά απο την εστία και μετα 12 μετρα ο υπόλοιπος αγωγός οπου εχει 3"τ" για τα 3 δωμάτια.ο θερμοθάλαμος ειναι με λαμαρίνα και είναι ενσωματωμένος πάνω στην εστία. το μοτέρ ειναι δυναμικότητας 600 μ3 και το σπίτι ειναι 385 μ3.να σημιώσω οτι η μυρωδιά του καμμένου ξύλου βγαίνει μόνο απο τις περσίδες στα δωμάτια και όχι απο τις περσίδες εκτόνωσης στον χώρο του σαλονιού.τι μπορει να φταίει ? ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.