Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Oriana

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Oriana's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απαντηση, Σχετικα με τις σκαλωσιες ειναι ισογειο, οποτε δε θα χρειαστει.. Η εγκριση εργασιων μικρης κλιμακας εχει καποιο κοστος? Τι εννοειτε ''μπλεκεις με τι ΕΠΑΕ ''?
  2. Καλησπερα, ειμαι τελειόφοιτη φοιτητρια Αρχιτεκτονικης, προκειται να επισκευασουμε μια ισόγεια κατοικία, παλαιοτητας 100 ετών που βρισκεται σε νησι του Αργοσαρωνικού, σε περιοχή εκτός σχεδίου, και φυσικά δεν έχει άδεια οικοδομής. Η επισκευή αφορά την αντικατάσταση ορισμένων κουφωμάτων στα ίδια ανοίγματα,αφαιρεση επιχρισμάτων εσωτερικα κ εξωτερικα, επισκευή δαπέδων και κατασκευή εξωτερικής πέργκολας. Χρειάζεται άδεια επισκευής, λόγω οτι οι γείτονες δεν είναι και τόσο καλοπροαίρετοι και υπάρχει προηγούμενη αντιδικία ? Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπερα σας, θα ηθελα να ρωτησω μηπως ξερετε καποιο αξιολογο βιβλιο στα ελληνικα για να μαθω καλυτερα το photoshop,καθως εχω μαθει τα βασικα, αλλα θελω να το μαθω καλυτερα για τη διπλωματικη που θα κανω...ενδιαφερομαι κυριως να βαζω φωτισμους σε οψεις,σκιες κλπ. Επισης,αν εχετε υποψιν καποιο tutorial στα ελληνικα,καλοδεχουμενο.. ευχαριστω πολυ!
  4. @ myri : Η αδεια που βγαλαμε το 2001 δεν ηταν οικοδομικη, αλλα άδεια εργασιων.
  5. Το ακινητο ειναι του 1905.Ειχαμε παρει μια αδεια επισκευης το 2001, για να γινουν οι αυτες οι επισκευες που ανεφερα , οι οποιες τελικα δεν εγιναν. Μηπως αν δειξω αυτην την αδεια , αποφυγω το ΥΠ.ΠΟ. ? Επισης , το ΥΠ.ΠΟ. ξερετε τι διαδικασιες ακολουθει γι αυτην την περιπτωση? Σας ευχαριστω....
  6. Γειά σας, ειμαι φοιτητρια Αρχιτεκτονικης, και θελω να ρωτησω κατι σχετικα με την αδεια επισκευης μικρης κλιμακας. Προκειται για ενα κτισμα του 1900 περιπου, το οποιο θελουμε να επισκευασουμε, αλλα δεν εχει αδεια οικοδομης, επειδη ειναι πολυ παλιο. Οι επισκευες αφορουν την αντικατασταση κουφωματων, επισκευη δαπεδου, και τοιχοποιίας. Πρεπει να απευθυνθουμε στην πολεοδομια του Πειραια. Γνωριζετε ποσο χρονικο διαστημα απαιτειται για την εκδοση της αδειας? Γενικα, ξερετε αν θα αντιμετωπισουμε δυσκολιες λογω της παλαιοτητας, και ξερετε αν θα χρειαστει να πληρωσουμε καποιο ποσο? Ευχαριστω !!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.