Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Caestiel

Members
  • Περιεχόμενα

    17
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Caestiel

  1. Πρώτη μέρα σήμερα είχαμε Μαθηματική Ανάλυση, Γεωδαισία και Εισαγωγή στην Πληροφορική. Όλα καλά, εκτός λίγο από τον καθηγητή που μας κάνει Γεωδαισία, σχεδόν νύσταξα αλλά σε γενικές γραμμές όλα καλά.
  2. Ευχαριστώ πολύ surveng για τον χρόνο που αφιέρωσες δίνοντας μου μερικές χρήσιμες συμβουλές. Θα τα λάβω όλα υπόψη μου Παρεμπιπτόντως, λατρεύω την άλγεβρα NeckBreaker. Το περιβάλλον στη σχολή είναι καταπληκτικό. Ελπίζω το ίδιο να συμβαίνει και με τα μαθήματα,κλπ. Τη Δευτέρα μάθημα
  3. Αθήνα - Μυτιλήνη 30 λεπτάκια με το αεροπλάνο. Το πιο ξεκούραστο ταξίδι που κάνω εδώ και 10 χρόνια περίπου. Εμένα με ενδιαφέρει αν μέσα στη σχολή το λαπτοπ είναι απαραίτητο και με κάλυψες επαρκώς. Ευχριστώ. Κάποιος άλλος ?
  4. Απλά, σκεφτόμουν μήπως ένα λαπτοπ είναι απαραίτητο μέσα στη σχολή, αλλά απ'ότι ακούω, δεν είναι. Κάποιες ομαδικές εργασίες γίνονται σε σπίτια και με ένα φλασάκι έιμαι gg. Επιπλέον, με τον επιτραπέζιο δουλεύεις πιο ξεκούραστα απ'ότι με ένα λαπτοπ.
  5. Δηλαδή, ένα δικό σου λαπτοπ στη σχολή ουστιαστικά σου είναι άχρηστο.
  6. Απλά ήθελα να ενημερωθώ κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιούσα ένα λαπτοπ στο πανεπιστήμιο. Αν όντως δεν χρειάζεται, τότε επιτραπέζιος φυσικά. Απλά, μερικοί φοιτητές εδώ θα μπορούσαν να μου πουν αν όντως είναι απαραίτητο ένα λαπτοπ σε προπτυχιακό επίπεδο.
  7. Εσείς για αρχή προτείνετε laptop or desktop ? Απλά, θα ήθελα να ξέρω κατά πόσο μπορεί να χρειαστώ το δικό μου laptop στη σχολή. Αν δεν το χρειαστώ, τότε καλύτερα desktop.
  8. Απλά, σκεφτόμουν μήπως με ένα laptop ( i7 κλπ κλπ ) ήμουν καλλυμένος. Πρόκεται για το 1ο εξάμηνο μου στη σχολή Τοπογράφων Μηχανικών.
  9. Είναι απαραίτητο ένα laptop για τη σχολή ? Ή με έναν επιτραπέζιο στο σπίτι κάνω τη δουλειά μου ?
  10. Πάντως, έχω διαβάσει ότι οι Τοπογράφοι Μηχανικοί έχουν το λιγότερο ποσοστό ανεργίας σε σχέση με τους υπόλοιπους μηχανικούς. Τώρα, αυτό κατά πόσο αληθεύει δεν το γνωρίζω εγώ, αλλά εσείς που κινείστε σ'αυτό.
  11. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και πάνω από όλα να έχω μία καλή αρχή. Σε λίγες μέρες, θα πάω και για την εγγραφή μου και απ'ότι έχω ακούσει τα μαθήματα ξεκινάνε απο 5 Οκτωβρίου, κάπου εκεί. Ευτυχώς, που υπάρχουν και μεγαλύτεροι και συμβουλεύουν σε αυτά τα θέματα. Το καλό πάντως για μένα είναι ότι δεν έχω αγχωθεί και είμαι αρκετα ορεξάτος.
  12. Απλά, οι έμπειροι να μου πουν ό,τι θυμούνται απ'την σχολή, τι μαθήματα έχουν τα εξάμηνα, πόσο καλά γίνεται το μάθημα στο Μετσόβειο και γενικότερα για την σχολή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  13. Γειά σε όλους, είμαι νέο μέλος στο forum Είμαι μέλλων φοιτητής στο τμήμα Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών ΕΜΠ. Θα ήθελα, εσείς οι πιο έμπειροι, να με ενημερώσετε πλήρως περί της συγκεκριμένης σχολής, γιατί μου φαίνεται ότι θα ξετρελαθώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.