Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

nikoskick

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

nikoskick's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας... Θα ήθελα όμως να ρωτήσω άλλα δυο πραγματάκια... Από άποψη δυσκολίας, για να τελιώσεις την σχολή?? Ανάμεσα σε πολιτικούς και ηλεκτρολόγους μηχ.. Και επίσης, πρέπει να πιάνω ΕΜΠ αλλά είμαι από θεσ/νικη και οικονομικά θα με ζόριζε πολύ να πάω αθήνα?? Πιστεύετε ότι παίζει σημαντικό ρόλο, ΕΜΠ ή Αριστοτέλειο??
  2. Γειά σας.. Μόλις βγήκαν τα αποτελέσματα και με λίγη τύχη πιάνω όλες τις σχολές.. Θα ήθελα αν μπορείτε να με κατευθήνετε λίγο ώστε να πάρω την σωστή απόφαση.. Ακούω πολύ καλά λόγια για Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.. αλλά και για πολιτικών.. Άλλοι λένε πως για τους πολιτικούς χρειάζεται κεφάλαιο για να ξεκινήσεις.. Για τους Ηλεκτρολόγους; Θα ήθελα ΠάΡα πολύ να ακούσω τις απόψεις σας επί του θέματος, ώστε να πάρω την σωστή απόφαση για το μηχανογραφικό μου-μέλλον μου... Σας ευχαριστώ πολύ..
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.