Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

hamin

Members
  • Περιεχόμενα

    29
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.317 profile views

hamin's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Kαλησπερα, ολοι οι γνωστοι και μη θρμοσιφωνες στο εμποριο ειναι 4kw τυποποιημενο μεγεθος. Βαση elot hd384 4mm2 καλωδιο. Να μην εχει θερμοστατη πρωτη φορα το ακουω, δεν εχω δει κατι τετοιο, εκτος αν εχει πεσει κανας αετονυχης πανω... Αν η ασφαλεια που εχει ειναι 15Α και δεν πεφτει κατι δεν παει καλα. Με 4kw καταναλωση και ταση 240v που υποτιθετε μας δινει η ΔΕΗ εχεις ενα ρευμα 16.7Α οποτε τσεκαρε αν οντως εχεις αυτην την καταναλωση (λογικα 17-18) θα ειναι. Αν ειναι πραγματι τοσο αλλαξε ασφαλεια γιατι αυτη μαλον δεν θα πεσει ποτε.
  2. Απο τα κεντρικα, οσο εχουν ξεκινησει θα υλοποιηθουν οι προς εξεταση φακελοι παγωνουν προσορινα και δεν δεχονται νεους. Τα αγροτικα ουσιαστικα αποκλιστικαν απο την αγορα, ενω ειχαν προτεραιοτητα απο την ΔΕΗ τελικα γυρισς μπουμερανγκ. Υπαρχει κοσμος αυτη την στιγμη που εχουν πληρωσει 20.000 ορους συνδεσεις εχουν δωσει την εγγυητικη και κινδυνεουν να περασει το 18μηνο. Δυστηχως ομως ειναι ή καλυτερα ειμαστε ερμαιο των τραπεζων. Ενας υποψηφιος επενδυτης με ιδια κεφαλαια και ενα ετησιο εισοδημα περι τις 30.000 ευρω ειναι αποκλεισμενος απο μια επενδυση με σιγουρο εισοδημα. Αυτα μονο στο ελλαδισταν γινονται.
  3. Καλη σας μερα, μολις χθες ενημερωθηκα οτι η αγροτικη παγωνει την χωριγισει δανειων για φ/β παρκα. Μετα την πωληση της στην πειραιος δεν εξηπηρετηται κανενα δανειο. Εχετε ιδεα τι ποιες τραπεζες μπορει να εξηπηρετουν? Η λυση της αναζητησης δανειου αποτο εξωτερικη ειναι δυνατη? Παρακαλω τα φωτα σας...
  4. Εχω την εξης απορια. Πολλες εταιριες προσφερουν πανελ ειτε γερμανικα ειτε κινεζικα με την ιδια εγγυηση και διαφορα εως και 20%. Αξιζει τον κοπο να πας σε γερμανικο ή ειναι πεταμενα λεφτα? Ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα?
  5. Αυτο κανει με φορτιο ή χωρις? Σε υψηλη συχνοτητα λειτουργει κανονικα?
  6. Καλησπερα, να σε ρωτησω και εγω με την σειρα μου, η μοναδικη αναγκη που εχεις σε ηλεκτροδοτηση ειναι για φωτισμο? Αν ναι γιατι αναλωνεσε με ολα αυτα και δεν βαζεις κατευθειαν εξαρτηματα αυτοκινητου? Λαμπες-καλωδια-ασφαλειες.
  7. Αυτο που αναφερεις, ναι πρακτικα ισχυει, αλλα ειναι αντιθετο στον ΕΛΟΤ, απο εκει και περα κρινεις εσυ αν πρεπει να το κανεις. Οσο για τους τιμιους και τα λαμογια ειναι μια συζητηση που δεν θα τελιωσει ποτε. Το θεμα δεν ειναι αν θα πιαστει ο "κλεφτης", γιατι θα εμφανιστει ο επομενος και παντα θα εμφανιζεται, αν ο καταναλωτης ή πελατης ή οπως αλλιως θελετε να τον πειτε δεν μαθει να εκτιμαει την δουλεια μας. Ολοι ψαχνουν για τον φθηνοτερο χωρις να κοιταζουν προδιαγραφες.
  8. Καλησπερα, το ενα δεν εχει σχεση με το αλλα αλλα δεν το αναιρει κιολας. Συνδεεις το ρευμα, τον γεμιζεις με νερο (ανοιγεις τις βανες) και ανοιγεις και μια βρυση για να φυγει ο αερας απο τον θερμοσυφωνα. Μολις σταματισει να βγαζει αερα η βρυση, αναψε τον να ζεσταθει και εισαι ετοιμος. Καλη επιτυχια
  9. Καλησπερα σε ολους, θελω να ρωτησω αν εχει κανεις εικονα για την δανειοδοτηση των αγροτων. Σε οσες τραπεζες εχ ρωτησει στην περιοχη μου )πλην της αγροτικης) ειτε δεν δινουν "σε αγροτες", ενω σε ιδιοτες δινουν, ειτε αυτα που ζητουν ειναι εξωπραγματικα. Απο την αλλη το επιτοκιο της αγροτικης ειναι πολυ μεγαλο, 10,26%!!!! Για επενδυτικο σχεδιο. σε βαθος 10ετιας καληται να καταβληθει το ποσο 2,5 φορες μεγαλυτερο απο το κεφαλαιο που χορηγιθικε.
  10. 17/07/11 Πειραιως 40% μου ειπαν απο συγκεκριμενο καταστημα. Τι γινετε επιτελους? Μηπως πρεπει να επικοινωνισω με τα κεντρικα?
  11. Καλημερα, ειχα μια συζητηση χθες με καποιον συναδελφο για την "αμοιβη" που ζητα η εθνικη για εξεταση φακελου, περι τα 400 ευρω και μου ειπε οτι η και η εμπορικη εχει την ιδια πολιτικη αλλα με πολυ μεγαλυτερη αμοιβη, αυτος αναφερωταν στο ποσο των 3000. Εχει κανεις κανεις καποια καλυτερη ενημερωση? Εγω μεχρι τωρα ειχα επαφη με την πειραιως μονο μιας και ειχε τους καλυτερους ορους αλλα τωρα πλεον θελει 40% ιδια συμμετοχη, κατι που κανει απαγορευτικη ενδεχομενη συνεργασια.
  12. Ακομη και εμπειροτεχνης με αδεια στ' μπορει. Ειναι μοναδα παραγωγης και το φ/β.
  13. Ειναι απαρετητη η μικρης κλιμακας και επο, καθως επισης και εγγυητικη επιστολη.Ελαβα μια ειδοποιηση την προηγουμενη εβδομαδα οτι θα ακυρωσουν τις ετησεις εαν δεν υπογραψεις με την ΔΕΗ μεχρι τελος αυγουστου.
  14. Καλησπερα, εχω μια αιτηση για ενα παρκο 100kw για το οποιο εκρεμει η απαντηση του δεσμηε, εχει τοποθετηθει ο μετασχηματιστης στο αγροτεμαχιο απο τον ιανουαριο και ξαφνικα η δεη ζητα μια εγκυητικη 15000 αλλιως υπαρχει ενδεχομενο ακυρωσης της εγκρισης απο μερους της. Απο την αλλη δεν εχει βρεθει ακομη η τραπεζα που θα χρηματοδοτησει το εργο μιας και ψαχνουμε για κατι καλυτερο απο 9,5% επιτοκιο που θελουν ολοι. Ξερει κανεις κατι για αυτην την εγκυητικη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.