Μετάβαση στο περιεχόμενο

manwlis77

Members
  • Περιεχόμενα

    57
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Ηράκλειο
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

manwlis77's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ειμαι σε αναζητηση gps, δεκτη rover εννοειται για απωτυπωση και χαραξη σημειων τι να προτειμισω? θα μπορουσα να δωσω μεχρι 5000-5500 πλεον φπα
  2. καλημερα θα μπορουσε καποιος να μου στειλει το topcon tecs για την μεταφορα μετρησεων απο γεωδαιτικο σταθμο στο pc? χαλασε ο σκληρος δισκος που ειχα το back up και το εχασα μαζι με με καποια αλλα προγραμματα. ευχαριστω προκαταβολικα.
  3. νομιζω θα κανεις αποσβεση ολο το ποσο δηλ 5000€ αφου η επιδοτηση που θα δωθει να θεωρηθει σαν εσοδο.
  4. σε ενα ακινητο εκτος σχεδιου 6,5 στρεματων με προσωπο σε δρομο 150 μετρα για να ειναι αρτιο και οικοδομησιμο πρεπει ο δρομος να ειναι δημοτικος?
  5. να ειστε καλα !! με διαφωτισατε πλήρως!! ευχαριστω πολυ!!
  6. οι ιδιοκτητες ειναι δυο και θελουν να το πουλησουν σε εναν αλλο. λογικα αγοραζει ο αγοραστης 2 διαφορετικα και μετα προχωραει στην συνενωση ε?
  7. μια απορεια και απο εμενα. εχω ενα ακινητο εντος οικισμου <2000 κατοικων αρτιο και οικοδομισιμο κατα κανονα. και ενα αλλο εμβαδου 600μ2 περιπου το οποιο δεν εχει προσωπο σε κοινοχρηστο δρομο. μπορει να γινει συνενωση?
  8. λάθος μου δεν θέλουν κάθετη γ) όταν λες να χωρέσουν δυο κτήρια? δεν χωρούν όμως αν αυτό έχει σημασία
  9. Μου ετυχε ενας πελατης να θελει να του κανω αυτη την συσταση. το ακινητο εχει μεσα μια ισογεια κατοικια. Οι ιδιοκτητες ειναι δυο. Ο ενας θα παρει το ισογειο και ο αλλος τον αερα. Εχει κανενας αποψη τι πρεπει να κανω?
  10. Ναι μιλαω για περιοχή στην οποία έχει γίνει πολεοδομική μελέτη και δεν έχει κυρωθεί ακόμα η πράξη εφαρμογής Δεν χρειαζεται υπολογισμος εισφορων σε γη και σε χρημα? τις εισφορες τις υπολογιζει ο μηχανικος ή η υπηρεσια?
  11. και κατι αλλαο χρειαζομαι ακομα. δεν εχει γινει πραξη εφαρμογης στο σχρδιο πολης αυτο. εισφορες χρειαζεται να βγαλω? και πως
  12. Το βρηκα απο την νομοτελεια. να σαι καλα!! ηθελε να δω το σχεδιο πολης της νεας αλλικαρνασου
  13. εχει καποιος συναδελφος αυτο το φεκ? αφορα το προτεινωμενο σχεδιο πολης νεας αλλικαρνασου ηρακλειου κρητης
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.