Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

antyiap

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by antyiap

  1. παιδιά καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς για το strad ποια επιλογή είναι καλύτερ στο plus αντισεισμικού για ικανοτικο ελεγχο δοκών, έλεγχος στην παρειά ή στα L/10? επειδή η διαφορά στα αποτελέσματα των συνδετήρων είναι μεγάλη!! στην παρειά βγάζει λιγότερους και πιο λογικούς συνδετήρες..
  2. παιδιά κατέβασα κάτι ανοιχτές σημειώσεις από το civil courses του ntua για οπλισμένο σκυρόδεμα του γιανόπουλλου..όταν ανοίγω τα pdf ζητάει κωδικό, ξέρει κανένας τι κωδικό πρέπει να βάλω? 1. Παρακαλώ αναρτήστε τα ερωτήματά σας στη σωστή κατηγορία και όχι όπου να 'ναι (στο θέμα "κοιτόστρωση" όπως κάνατε)! 2. Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας! ilias
  3. Παιδιά προέκυψε τελευταία ένα πρόβλημα....θέλω να προσομοιώσω ένα γεφύρι τοξωτό με πεπερασμένα στοιχεία,αλλά δεν ξέρω τι elemens να χρησιμοποιήσω...πως προσομοιώνεται η πέτρα,οι αρμοί με κονίαμα....τι υλικό να χρησιμοποιήσω?είναι composite elements? χρησιμοποιώ το πρόγραμμα lusas το οποίο είναι ειδικό για γέφυρες, Υπάρχει κάποιο βιβλίο πάνω σε αυτό το θέμα?
  4. Παναγιώτη σε ευχαριστώ, πολύ καλό, τα πιο χρήσιμα που βρήκα μέχρι τώρα. Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo.
  5. βασικα να υπολογίζει κυκλοφοριακές ικανότητες σε διασταυρώσεις στα αγγλικά junction design, ανάλογα με την γεωμετρία και είδος διασταύρωσης..
  6. μήπως έχει κάποιος προγραμματάκι που να υπολογίζει τον κυκλοφοριακό φόρτο σε κόμβους?ξέρω ότι σε κάποιο μάθημα των συγκοινωνιολόγων στο ε.μ.π για σκοπούς εργασίας δίνουν αυτό το πρόγραμμα.αν μπορεί κάποιος να το ανεβάσει ι να μου το στείλει θα χαρώ,επειδή το χρειάζομαι άμεσα για σκοπούς μελέτης στη κύπρο. ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.