Jump to content

babis.lou

Core Members
 • Content Count

  254
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

babis.lou last won the day on October 31 2011

babis.lou had the most liked content!

Community Reputation

116 Καλή

About babis.lou

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Contact Methods

 • Skype
  Babis Lou

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Κρήτη, Χανιά
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

3,549 profile views
 1. Η υγρασία που περιγράφεις είναι ανιούσα, δηλ. την "ρουφάει" η τοιχοποιία και ο φέρον οργανισμός από το έδαφος, τόσο λόγω των βρόχινων νερών που "γλύφουν" εξωτερικά το κέλυφος, όσο και από τα θεμέλια τα οποία βρίσκονται προφανώς σε έδαφος με μεγάλο κορεσμό από νερό (λόγω και της υγρασίας που περιγράφεις). Αν περιορίζεται το πρόβλημα μόνο στους εξωτερικούς τοίχους , τότε η μόνωση εξωτερικά αν φτάσει μέχρι και τα θεμέλια ίσως κάνει δουλειά Αν όμως έχεις και στην εσωτερική τοιχοποιία ανιούσα υγρασία τότε πρέπει να μειωθεί ο κορεσμός του εδάφους κάτω από το σπίτι (στα θεμέλιά του και ακόμα
 2. Μην ανυσηχείτε, θα είναι σαν το "τέλος στα μνημόνια" που έλεγαν προεκλογικά..
 3. Κε Ροδόπουλε, Από τους 73 συναδέλφους που γράφτηκαν στο εν λόγω πρόγραμμα, 21 έδωσαν επιτυχώς εξετάσεις (πόσοι ανεπιτυχώς δεν ξέρω), και τουλάχιστον 22 (το 30%) απάντησαν το ερωτηματολόγιο που επικαλείσαι.. το 78% του 30% του όλου (73 σπουδαστές) είναι 17-18 σπουδαστές, δηλαδή το 23,28% των εγγραφόμενων σπουδαστών έμαθαν κάτι παραπάνω και θα το συνηστούσαν σε άλλους.. Μη δημιουργείς μια εικόνα που η πλοιοψηφία των σπουδαστών που παρακολούθησαν το σεμινάριο δεν έχουν.. Αυτά. Δεν δίνω συνέχεια στο θέμα καθώς όποιος έχει κρίση μπορεί να καταλάβει τι συμβαίνει..
 4. Σε wanna-be ιδιωτικό πολυτεχνείο είσουν "καθηγητής".. Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Απλά τώρα φτιάχνεται ένα "άτυπο" δικό σας.. nik, έχω προσωπική εμπειρία των λεγομένων μου.. Δεν μου ήρθε μια μέρα να χώσω σε κάτι που δεν κατανοώ και δεν είμαι σίγουρος για το που πάει...
 5. Έπρεπε να γίνει υπουργός για να αρχίσει να λειτουργεί το σύστημα... Τυχαίο;;;;;
 6. Κε Ροδόπουλε, ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε τι γράφω παραπάνω, ή καταλαβαίνετε και υπεκφέυγετε με συνδικαλισμούς.. Το τι κουμάσι είναι ο Σπίρτζης και ο κάθε Σπίρτζης το ξέρουμε όλοι. Αυτό δεν είναι η αιτία του προβλήματος, αλλά το αποτέλεσμα ενός σάπιου κράτους που είναι όπως είναι ακριβώς γιατί υπηρετεί τα ίδια συμφέροντα που και ο "Σύλλογός" σας θα κάνει. Το χρήμα αγοράζει και την αξιοπρέπεια και την επιστήμη και την ιδιότητα. Απαντάς με το να υπεκφεύγεις στο πιο σάπιο παράδειγμα που μπορείς να βρεις ώστε να αποδείξεις τι? Ότι δεν θα υπάρχει σαπίλα και διαπλοκή στο "Σύλλογό" σας..
 7. Καιρό τώρα παρακολουθώ τις σχετικές συζητήσεις περι δημιουργίας συλλόγου, και διαβάζοντας και το παρόν θέμα δεν μπορώ να μην πάρω θέση.. Διαφωνώ κάθετα με τις προσπάθειες όπως αυτές αποτυπώνονται στα εν λόγο post. Η προώθηση της τέχνης & της επιστήμης οφείλεται να γίνεται με γνώμονα την ίδια την φύση της: Είναι παραγμένη κοινωνικά, και για την προώθησή της σε όλους τους τομείς έχει συμβάλλει τεράστιο κομμάτι της -εν ζωή & μη- κοινωνίας.. Πχ για την προώθηση της επιστήμης πολιτικού μηχανικού σχετικά με ενισχύσεις-επισκευές, η φύση επέβαλε την αναθεώρηση των λαθών που οι προη
 8. Εδώ αρχαιολόγος στα Χανιά μου έχει πει ότι δεν εφαρμόζει ΦΕΚ επειδή... δεν το έχει υπογράψει ο υπουργός πολιτισμού! (συγκεκριμένα τον Ν-4164/13 που τροποποιεί τον ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ Νόμο 3028/2002 αρθ. 10 και λέει ξεκάθαρα ότι πλέον για εσωτερικές εργασίες δεν έχει λόγο έγκρισης η αρχαιολογία..) Χαρτί λοιπόν, δώστο μου εγγράφως, 4 μήνες μετά τίποτα... και ότι έχει μιλήσει με την τάδε του υπουργείου και δεν συμφωνούν λέει και να μην εφαρμόζουν.. τι ψάχνουμε, ο καθένας κάνει ότι θέλει.. Δεν αντιλέγω πάντως με τους παραπάνω προλαλήσαντες, διαφωνώ πλήρως και καθέτως με τον Ν4178 , ει
 9. Απάντηση στις 3 Ιουνίου από το email [email protected] σε αντίστοιχη ερώτησή μου: "Για επιστροφές προστίμων όπου απαιτείται - σε σχέση με τον 4014 - προβλέπεται Υπουργική Απόφαση (βλ. παρ. 9 άρθρου 30 Ν. 4178/2013) Δεν έχουν δοθεί περισσότερες διευκρινίσεις από το υπουργείο για το θέμα." Είδομεν για τον άγιο ανήμερα..
 10. Ξεκίνησαν οι παραστάσεις των παρατάσεων... και σύντομα θα έχουμε και παράταση στις παρατάσεις.. και μετά κι`άλλη παράταση στη παράταση που πήρε η αρχική παράταση... και μετά που θα έρθει ο "σοσιαλισμός" του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουμε ακύρωση όλων των παρατάσεων και του Ν4178, και θα βγει ένας άλλος νόμος, πιο πράσινος, που βάζει το περιβάλλον πάνω από το κέρδος, και θα έχουμε και άλλες, νέες προθεσμίες... και κοντά στη λήξη των προθεσμιών αυτών, θα έχουμε παράταση των προθεσμιών κτλ κτλ κτλ.... Σιχαμάρα πια..
 11. Texter, κατέβασα την δοκιμαστική έκδοση , (acad 2011 x64) , όλα καλά εκτός την εισαγωγή χάρτη από κτηματολόγιο.. μου λέει ότι δεν υπάρχει σύνδεση στο internet (αν δεν υπήρχε δεν θα έκανα upload το παρόν post.. Έχω τελεία για δεκαδικά, έβαλα και εξαίρεση στο firewall (μπας και..) και τπτ.. Κατανοητό γιατί κόπηκαν οι google maps (δεν δούλευαν ούτως ή άλλως στο dcad 1.0,) αλλά γιατί έβγαλες την σύνδεση με bing maps??
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.