Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

mixanikos kr

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mixanikos kr's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γνωρίζει κάποιος πότε και αν ελέγχονται τα αρχεία που έχουμε υποβάλει στο ν.4178/13 ? Ρωτάω σε περίπτωση που κάποιο αρχείο-δικαιολογητικό δεν είναι επαρκές και η παράταση υποβολής των δικαιολογητικών αρχείων λήξει το Νοέμβριο όπως γνωρίζουμε όλοι, τι γίνεται μετά ?
  2. Καλησπέρα. Είμαι νέος στο επάγγελμα και θα ήθελα την βοήθεια σας. Εχω κτίσμα προ του 55 σε οικισμό. Ερώτηση 1) με την απόδειξη ότι είναι προ του 55 μπορώ να δώσω βεβαίωση ν 4495/17, σωστά ?( πως αποδεικνύω ότι είναι προ του 55 ?) Ερώτηση 2) για να προχωρήσω σε έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας τι πρέπει να κάνω ? ( εφόσον δεν υπάρχει οικοδομική άδεια ?) ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάποιος να μου προτείνει κάτι; Μου είπαν πως πρέπει να βγάλω άδεια νομιμοποίησης για το προ του 55. συμφωνείτε;
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι. Μου έχει ανατεθεί η κατασκευή μιας γέφυρας μηκους 6,00 μ. και πλάτους 6,20 μ. και ύψους 3,00 μετρων. Θα ήθελα να με βοηθησετε με κάποιο υπόδειγμα ισως.. καθώς δεν έχω μεγαλη εμπειρία. δηλ για ελαχιστες διατομές..και οπλίσμους... Ο τροπος που σκεφτομαι να την κατασκευασω είναι με δυο τοιχεια εννοειται και τρείς δοκούς στα ανοίγματα της πλάκας.Θα εχω δυο πλακές δηλαδη. το τοιχεια θα τα κανω 30 cm και την πλακα 25 cm. Συμφωνείτε ; αν όχι τι προτείνεται...??? ο οπλισμος τησ πλάκας και των τοιχείων ??? η πλάκα χρειαζεται και όπλιση άνω... εκτος απο στραβα - ίσια??? μου είπαν κατι για φ20/15 άνω και στισ στηρίξεις,,, οποιοδήποτε σχόλιο δεκτο... Συμπλήρωσε την ειδικότητά σου στο προφίλ σου. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής AlexisPap
  4. καλησπέρα.είμαι νεος μηχανικός και θ΄ςλω να αγορασω ενα γαιωδαιτικό σταθμό.Οπως καταλαβένεται το οικονομικό με απασχολει αρκετα. Εχω καταλήξει στην topcon και σε 2 μηχανήματα. το 105Ν και 3107Ν. Η διαορά μεταξύ τους 1500 ευρώ. Γνωρίζω πως το 3107 εχει και 350 χωρίς πρίσμα, αλλα ηθελα να σας ρωτήσω αν εχει κ καποιες αλλεσ διαφορες ουσιαστικες τις οποίες αγνοώ...και τι μου προτείνεται βεβαία..
  5. Καλησπέρα.είμαι νέος μηχανικός και ψάχνω να βρω κάποιο πρόγραμμα επιδότησης ώστε να με βοηθήσει στο ξεκίνημα μου. Θα θελα να ρωτήσω αν κάποιος από εσάς έχει μπεί σε κάποιο τέτοιο πρόγραμμα παλιότερα η αν γνωρίζει για κάποιο πρόγραμμα τώρα. (όσο αναφορά μηχανικούς TE) Καλώς όρισες συνάδελφε Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ να διαβάσεις τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, gvarth.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.