Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Zeni0

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Zeni0's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επαναφέρω το θέμα κάνοντας μια απλή και συγκεκριμένη ερώτηση. Ποιος γνωρίζει από προσωπική εμπειρία ή από κάποιο δικό του άνθρωπο το καλύτερο φροντιστήριο για κατατακτήριες στους Ηλεκτρολόγους ΕΜΠ. Ευχαριστώ
  2. με το PSIM ασχολήθηκα στα Ηλεκτρονικά Ισχυος. Κάτι αλλο ξέρεις?
  3. Θα εχει πρακτικο μερος. Για προσομοιωση σε προγραμμα ( Matlab λογικα ) το συγκεκριμενο θεμα δεν εχει ( δεν ειμαι 100% σιγουρος ). Τωρα για να σε κατευθυνω λιγο θα ηθελα θεμα που θα εχει σαν κυριο χαρακτηριστικο PID. Φυσικα θα προτιμουσα στο θεμα να υπαρχει και προσομοιωση ( στο Matlab αν γινεται! )
  4. Καλησπερα. Ενα καθηγητης ζητησε σε εμενα και εναν φιλο μου να παρουμε πτυχιακη μαζι του στα Συστηματα Αυτοματου Ελεγχου. Εχει ενα θεματακι αυτος αλλα εγω θα ηθελα την γνωμη σας για καποιο καλο και ωραιο θεμα πτυχιακης πανω στα ΣΑΕ. Οποιος ξερει ας μου πει ( αλλα με μερικες πληροφοριες αν γινεται ). Ευχαριστω!!
  5. γεια χαρα! μπορει καποιος να θεωρησει την ερωτηση μου βλακεια αλλα παιδια θα ηθελα να μου πει καποιος λιγα πραγματα για αυτο το θεμα! Δεν εχω ιδεα τι παιζει. Μετα το ΤΕΙ μπορω να γινω καθηγητης μεσω ΑΣΠΑΙΤΕ? Πως γινετε αυτο? Αν μπορει καποιος να γραψει ολη τη διαδικασια τον ευχαριστω! * Μπορει να ειναι λιγο off το ποστ αλλα θα ηθελα να ξερω!
  6. Καλησπέρα, Στο επόμενο εξάμηνο μαζί με 2 συμφοιτητές μου θα αναλάβουμε μια σπάνια πτυχιακή εργασία για φοιτητές Ηλεκτρολόγους ΤΕΙ. Θα αναλάβουμε την κατασκευή ενός ρομπότ. Τώρα το πόσο εξελιγμένο θα είναι και μέχρι που θα φτάνουν οι δυνατότητες του δεν το γνωρίζω ακόμα. Θα ήθελα όποιοι γνωρίζουν περί του αντικειμένου να προτείνουν βιβλία, site και γενικά ότι άλλη πληροφορία εκτιμούν ότι μπορεί να με βοηθήσει. Ευχαριστώ.
  7. Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω πόσο περίπου κοστίζει μια τέτοια προετοιμασία και θα ήθελα την εκτίμηση σας για το ποιο φροντιστήριο έχει την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα για σχολές του ΕΜΠ . Έχω σκοπό να προσπαθήσω μόνος αλλά θα ήθελα να γνωρίζω και αυτά για κάθε ενδεχόμενο
  8. Σε ευχαριστώ όσο δεν μπορείς να φανταστείς!!! Ηλεκτρικα-Ηλεκτρονικά κυκλώματα τα έχω καταλάβει απο την σχολή μου. Ψηφιακά συστήματα έχω κάνει 1 χρόνο και έχω πάθει πλάκα ( μου αρέσουν πάρα πολυ ). Προγραμματισμό....μου αρέσει το άθλημα αλλά δεν έχω επαφή καμία Ευχαριστώ και ελπίζω να σε συναντήσω και απο κοντά κάποτε να στο πω και απο κοντά!
  9. Είμαι Ηλεκτρολόγος ΤΕΙ. Πηγαίνοντας στην σχολή πωρώθηκα με το αντικείμενο και παρακολουθώ ανελλιπώς όλες τις παραδόσεις διαβάζω όσο πρέπει και θα τελειώσω ακριβώς στα 4 χρόνια. Επειδή όπως βλέπω τα πράγματα με τον τρόπο που αντιμετωπίζω την σχολή έχει γίνει αρκετά εύκολη για μένα θέλω να δοκιμάσω τις ικανότητες μου! Μέχρι που μπορώ να φτάσω ρε αδερφέ! Θέλω ενδιάμεσα τώρα να διαβάζω μόνος μου για τις κατατακτήριες που θα δώσω κάποια στιγμή τώρα που έχω χρόνο αρκετό. Θα ήθελα οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί του ΕΜΠ ή όποιος άλλος ξέρει να με βοηθήσει στην επιλογή βιβλίων και στο τι να προσέξω στο διάβασμά μου. Τα μαθήματα είναι τα εξής : Εισαγωγή στα κυκλώματα Λογική σχεδίαση ψηφιακών συστημάτων Προγραμματιστικές τέχνες
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.