Μετάβαση στο περιεχόμενο

iliasgog

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

iliasgog's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον. Λοιπον γειωση και δδε ειναι σωστα, το πατωμα δεν εχει ρινισματα. Αυτο που εκανα ειναι να σφουγγαρισω 2 φορες το πατωμα με 2 ωρες διαφορα με νωπη σφουγγαριστρα και να κανω ισοδυναμικες σε 2 σημεια της οροφης της γυψοσανιδας. Σωστος ο antloukidis για την μειωμενη υγρασια, αυτο βεβαια δεν το ειδα με οργανο αλλα απο την εμπειρια μου το καταλαβα (πολυ ξηρη ατμοσφαιρα) και ο κλιματισμος ειναι οκ. Αποτελεσμα ηταν να μην κανει παλι την εμφανιση του το φαινομενο , το οποιο χθες ηταν πααρα πολυ εντονο. Η βοηθεια σας ηταν αμεση και πανω απ'ολα αποτελεσματικη, σας ευχαριστω.
  2. Καλησπερα συναδελφοι. Αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ειμαι στα τελειωματα ενος μαγαζιου με λευκα ειδη (οχι κατι ιδιαιτερο δηλαδη απο παροχες) και προχθες τοποθετησανε πατωμα laminate. Το θεμα που προεκυψε ειναι οτι παντου δημιουργειται στατικος ηλεκτρισμος πχ. αλουμινενια πορτα, γωνιες γυψοσανιδας. Εχετε να προτεινετε καποια λυση πανω σε αυτο; Ευχαριστω.
  3. Τωρα το ειδα, συναδελφε πολυ ενημερωμενος βλεπω...(2 και βαλε χρονια πριν) thomas83 ευχαριστω για την απαντηση
  4. Μετα απο αρκετο ψαξιμο εχω καταληξει στο Eurotest XE BT το οποιο ειναι καινουριο και το βρισκω 1050 χωρις φπα.Νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη σε αυτα τα χρηματα. Τα εβαλα κατω και ειδα οτι με 200 περιπου ευρω παραπανω απο τα πιο φτηνα πχ testboy εχεις αρκετα πλεονεκτηματα. Τωρα με αλλα 200 θα μου πεις παιρνεις ακομη καλυτερο, αλλα δεν νομιζω οτι παιρνεις ΠΟΛΥ καλυτερο.
  5. Εχεις δικιο, και σε ευχαριστω πολυ. Και κατι ακομη που δεν ανεφερα για συντομια, Η γειωση δεν ηταν ακριβως κομμενη, αλλα βαλμενη απο τις 2 πλευρες μετρητης και πινακας 1 μετρο μεσα 10αρι κιτρινο (οτι και καλα εχει εγκαταστησει γειωση). Απο την πλευρα του ρολογιου 2 μετρα απο κατω ειχε τοποθετησει και το ηλεκτροδιο , 4 μετρα και ειπε οτι τους εβαλε γειωση. Αυτο με τρελλανε τελειως, 2 ωρες να δω τι παιζει (κουτια να βρω, κλπ). Και τελικά ανακαλυψα την ντεμεκ γειωση.
  6. Σηκωμενα τα παντα ειχα.αλλα τωρα που το λες ειχαν κανει μια αθλια συνδεση στο κουτι της κουζινας. Θα τον κανω τον κοπο ευχαριστω
  7. Χαιρετε, Θα ηθελα να με βοηθησετε σε ενα προβλημα που αντιμετωπιζω σε ενα μονοφασικο πινανα. Ο ΔΔΕ δεν πεφτει ακομα και αν γεφυρωσω μπαρες ουδετερου - γειωσης, .Μεσα σε ολα αυτα να συμπληρωσω οτι μεταξυ μπαρας ουδετερου και γειωσης εχω 30V.Βρηκα οτι ειναι κομμενη η γειωση και εριξα προχειρα ενα 2,5αρι απο την μπαρα της γειωσης στο ρολοι της ΕΥΔΑΠ (με κολλαρο) . μετα απο αυτη την ενεργεια μου η ΔΔ μεταξυ ουδετερου γειωσης ηταν 1,5V αλλα δεν πεφτει παλι ο ΔΔΕ. Αλλαξα τον ΔΔΕ με αλλη μαρκα αλλα ιδια χαρακτηριστικα (τον κλασσικο 30mA απο γκαγιερ σε χαγκερ). Παλι ομως το αποτελεσμα ηταν το ιδιο δεν πεφτει ο ΔΔΕ με γεφυρα ουδετερου - γειωσης. (αυτο συμβαινει απο την αρχη). Ειμαι αδειουχος εγκαταστατης με 8 χρονια εμπειρια αλλα δεν μου εχει τυχει κατι τετοιο αν μπορειτε να με βοηθησετε .. Υ.Γ. μηπως η ΔΔ μεταξυ ουδετερου - γειωσης ειναι μηδαμηνη και συμβαινει αυτο ? Μηπως επηρρεαζει αυτο το φαινομενο καποιος Μ/Σ της ΔΕΗ που ειναι κοντα? Μηπως λεω βλακειες επειδη τωρα γυρισα απο την βλαβη και εχω κεφαλι καζανι? Ευχαριστω πολυ για τυχον απαντησεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.