Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

AMHxaNos

Core Members
  • Περιεχόμενα

    528
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από AMHxaNos

  1. 2 hours ago, astrah said:

    ... θα πρέπει να δουλεύουμε με το χειρότερο σενάριο...

    όλοι θα συμφωνούν με το ^^^ αλλά έτσι δεν είναι σαν να βάζουμε στην εγκατάσταση και από την μπροστινή πόρτα ζεύγος και όλα όσα πάνε σετ με H/Z?

  2. είναι παράνομο ή ανασφαλές αν για τις X μέρες το χρόνο που τα πανέλα δεν αποδίδουν φορτίσει την συστοιχία από το νυκτερινό της δεης? (αν υπάρχει συνδεση με δεη)

  3. Το coax κατεβαίνει μόνο του και μόνον από το balun του διπόλου? υπάρχει τάση κάπου μεταξύ ψίχας, περιβλήματος ή γης? Μήπως όταν βάζεις το δοκιμαστικό στη γείωση ή στο περιβλημα ανάβει? Το σβηστό (off) πιστολάκι μήπως ακουμπούσε πουθενά, όπως σόμπα, συνήθως αυτά είναι πλαστικά και διπολικά, μπας και υπήρχε κάπου timer switch και το άναψε, εσύ το είδες ή έτσι είπαν?

  4. Καλό, μπράβο. Σε μένα η αναζήτηση δεν παίζει αλλά θα φταίνε τα anti-κάτι.
    Θα τους παραδεχόμουν άμα έβαζαν και έναν δικηγόρο να ψάξει 1. αν τα διάφορα χαρτιά που μας ζητάνε να υπογράψουμε είναι νόμιμα στό σύνολο και ποιά είναι απαραίτητο και ασφαλές να υπογράψουμε, 2. να αποκρυπτογραφήσει και αποκαλύψει τους νομικούς όρους και ψιλά γράμματα και και τις συνέπειες για τον καταναλωτή-συμβαλλόμενο.
    Πόσοι ιδιώτες χωράνε στο ρεύμα?

  5. Οι τιμές του ρεύματος εμφανίζονται συχνά στο φόρουμ, στο νυκτερινό μόνο έχουν 5-6 ταρίφες και κάτι άλλα περίεργα, ο υπολογσμός μέσης τιμής kWh δεν είναι απλός και αλλάζει.
    https://www.dei.gr/Documents2/TIMOLOGIA/01-08-2021/TIMOK-XT-AUG2021-G1N_ND.pdf

  6. 8 hours ago, dimitris GM said:

    ... να γυρίσει αμέσως πίσω στο εμβολιαστικό κέντρο για να πάρει τα γυαλιά του, αφού τα είχε ξεχάσει εκεί...

    διαβάζεται και αλλιώς, όπως π.χ. ότι μία από τις παρενέργειες του εμβολίου είναι και η εξασθένηση μνήμης. Μακάρι να είχε ξεχασει τα γυαλιά του.

  7. Είναι κάπως πολύπλοκο το θέμα, δεν μπορεί να δοθεί ξεκάθαρη απάντηση. Το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσετε μηχανικό στο νησί για σας πει τι και που και σε τι και αν χρειάζεται σταθεροποιητής και φίλτρο αρμονικών. Μπορεί πράγματι όλα αυτά να είναι απαραίτητα, ο μηχανικός θα σας συμβουλεύσει.

    • Like 1
  8. On 3/17/2021 at 6:39 PM, Yannis90 said:

    @Bill22 εφεδρεία ειναο το δίκτυο και DOD 35% max. ...

    Με μόνον 35% DOD γιατί LiFePO4 και όχι Ελληνικές Sunlight VRLA? κόστος 1.25€/Ah ή λιγότερο. Το όλο σύστημα το θες για σπίτι ή άλλο? edit: αυτές είναι?

  9. Μιλάμε μόνον εμείς οι 2 μεταξύ μας.
    Καλύτερα να ακούγαμε την γνώμη και από άλλους 149.
    Εδώ https://www.michanikos.gr/forums/forum/49-core-members-forum/ ένα καλό φίλτρο για δημοσκοπήσεις.
    .
    Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και το 2021 με πολλές δουλειές.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.