Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

domikipellas

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Γιαννιτσά

domikipellas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Θέλω να βγάλω μια αδεια για ιατρείο.Το ιατρειο θα στεγαστεί σε δύο καταστήματα (το ένα δίπλα στο άλλο) Το ένα κατάστημα θα γίνει χώρος αναμονής και τουαλέτες και το άλλο κατάστημα το εξεταστήριο. Απλά θα κάνω την κάτοψη και θα το δείξω σαν ένα χώρο δηλαδή ότι είναι ένα κατάστημα ή πρέπει να κινηθώ διαφορετικά? Ήδη υπάρχει μια εσωτερική πόρτα που συνδέει τα δύο καταστήματα.
  2. ******** Αποφύγετε μηνύματα που έχουν, ή μοιάζουν να έχουν, ως σκοπό τη διαφήμιση. miltos
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι Θα ήθελα να με ενημερώσετε τι είδους μελέτες(αρχιτεκτονικά, στατικά ,κενακ ,ύδρευση ,αποχέτευση , παθητική πυροπροστασία ,ενεργητικλη πυροπροστασία ,ηλεκτρολογικά ή οτιδήποτε άλλο) χρειάζονται για βιοτεχνικό κτίριο 300 τ.μ. με ύψος 4μ. ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille
  4. Καλησπέρα.. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός Δομικών Έργων. Και θα ήθελα να ρωτήσω ποιος μηχανικός έχει το δικαίωμα να γίνει πραγματογνώμονας για τροχαία και ποιες διαδικασίες χρειάζονται.Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.