Μετάβαση στο περιεχόμενο

massimo

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

massimo's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. συνάδελφοι, μπορεί κάποιος να μου απαντήσει στο εξής : -Επιτρέπεται (ή αντίθετα απαγορεύεται) να ανοίγει εξωτερική θύρα (εξωτερική = εξωτερικού τοίχου, διαχωρίζει από ύπαίθριο χώρο) προς τον υπαίθριο χώρο όταν α. οικοδομική και ρυμοτομική ταυτίζονται β. υπάρχει στοά Έχω ήδη υπ'όψιν μου τα άρθρα ΓΟΚ, κτιριοδομικό και Καν. Πυροπροστασίας (που το επιτρέπει, όπως επιτρέπει και την διαφορά στάθμης μέσα-έξω την οποία άλλες διατάξεις απαγορεύουν) Παρακαλώ για τεκμηριωμένη απάντηση. Ευχαριστώ
  2. Να διαμαρτυρηθώ και γω για το ότι το ΤΕΕ δεν διαθέτει Online τα πρότυπα του ΕΛΟΤ δωρεάν στους μηχανικούς - μέλη του, δεν έχουν ακόμα μεταφράσει στα ελληνικά τα DIN -όλα, αφού κάνουμε κάτι χρόνια να δημιουργήσουμε πρότυπα ή να προσαρμόσουμε άλλα - τώρα για τους ευρωκώδικες τί να πω; Αξίζει να δει κανείς την ποιότητα των pdf που διατίθενται σαν νομοθετήματα στο site του ΤΕΕ. To ανέκδοτο είναι η υπουργική απόφαση για ελεύθερη πρόσβαση στην νομοθεσία -ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ αν δεν κάνω λάθος - των πολιτών με την χρήση της τεχνολογίας. Ας επισκεφθεί κάποιος το site του Εθνικού Τυπογραφείου για να "κατεβάσει" κανένα ΦΕΚ... Όσο για το site http://www.e-themis.gr που είναι ένας κώδικας νομοθεσίας με ελεύθερη πρόσβαση, όσοι έχουν δοκιμάσει να βρουν κάτι σ' αυτόν (με το παλαιάς κοπής σύστημα αναζήτησής του - κάτι σαν καρτέλες με βιβλιογραφικές αναφορές ) αντιλαμβάνονται γιατί πληρώνεις για την ΝΟΜΟΣ ή άλλες βιβλιοθήκες. Άντε και καλά κρασιά!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.