Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

doulspy

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Λαρισα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.022 profile views

doulspy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Παιιά μια ερώτηση έχω αν γωρίζει κανείς και αν είναι στο σωστό θέμα . Εχω κανει αίτηση για την γιαγιά της γυναίκας μου (η γιαγιά είναι η αιτούσα και εχει και προέγκριση δανείου Εθνικής τράπεζας με εγγυητή) για την αναβάθμιση της μονοκατοικίας της στο χωριό και η οποία κατοικία πήρε προχθές 3-8-18 απόφαση υπαγωγής απο το ΕΤΕΑΝ . Στην επιλέξιμη κατοικία υπάρχει συγκύριος (ο οποίος και έχει δηλωθεί στην αίτηση) ο πεθερός μου που είναι και εγγυητή της προέγρισης δανείου . Ομως η γιαγιά απεβίωσε , τι γίνεται σ' αυτή τη περίπτωση ? Μπορεί ο πεθερός μου που είναι συγκύριος και εγγυητής να προχωρήσει την διαδικασία ? Θα ήθελα τις γνωμες σας ή την εμπειρία σας απο παρόμοιες περιπτώσεις .
  2. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας dimitris GM & Pavlos33 και σας διευκρινίζω τα εξής : 1. Τα 115τ.μ. του Β' ορόφου είναι όλα αυθαίρετα 2. Ο ιδικοκτήτης (γιός) είναι ελέυθερος χωρίς παιδιά 3. Ιδιοκτήτης του οικοπέδου ήταν ο πατέρας των παιδιών στου οποίου είναι βγαλμένη η οικοδ. άδεια του 1983 για το ισόγειο (2 καταστήματα) και τον Α' όροφο κατοικία. Το 1995 έχτισε τον Β' όροφο χωρίς άδεια . 4. Το 2010 έκανε συμβολαιογραφική πράξη σύστασης οριζόντιων ιδικοκτησιών και επειτα με γονική παροχή μεταβίβασε ένα κατάστημα ισογείου και τον Α' όροφο στην κόρη του και πάλι με γονική παροχή το άλλο κατάστημα και τον Β΄' όροφο στον γιό του κατά πλήρη κυριότητα . Ο γιός του τώρα ο οποίος το δηλώνει όπως προείπα στο Ε1 & Ε9 τον Β' οροφο 115τ.μ. απο το 2010 είναι αυτός που ήρθε σε μένα για την τακτοποίηση .
  3. Παιδιά καλησπέρα , να ρωτήσω και εγώ για ένα θεμα που με απασχολεί Εχω προς τακτοποίηση αυθαιρεσία 115τ.μ. Β ορόφου (οροφοδιαμέρισμα) εντός σχεδίου πόλεως > 3.000 κατοικους Ο ιδιοκτήτης το δηλώνει στο Ε1 και Ε9 σαν κατοικία του , και απο το Ε9 πραγματι φαίνεται ότι δεν έχει άλλη κατοικία ή οικόπεδο στο όνομά του , 1. Θα πάνε τα 70τ.μ. σαν κύρια και μοναδική και τα υπόλοιπα 45τ.μ. σε άλλο φύλλο καταγραφείς σαν άλλη κατοικία? 2. Όλη η επιφάνεια ως "άλλη κατοικία" δεδομένου οτι το διαμέρισμα ξεπερνά τα 70τ.μ.; 3. Στο κτίριο υπάρχει οικοδ. άδεια του 1983 για το ισόγειο και τον Α΄όροφο (ιδιοκτησίας της αδερφής του με σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών) άλλα μετά έχτισε τον Β΄' όροφο . Για την τακτοποίηση του Β' ορόφου λοιπόν θεωρείται ότι υπάρχει οικοδομική άδεια (δεδομένου οτι η άδεια αναφέρεται στο οικόπεδο), δηλαδή τσεκάρω το "με άδεια" ή όχι ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (Έγινε μια μικρή τροποποίηση στο μήνυμα με προσθήκη αρίθμησης για να μπορεί να βγαίνει νόημα πιο εύκολα και να υπάρξουν απαντήσεις) Pavlos 33
  4. χρονια πολλα συναδερφοι και απο εμενα και καλή χρονια προσωπικη και εργασιακή
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.